Podmanivá kolekce Sea Glass od firmy Skagen na Klenoty Aurum

Podmanivá kolekce Sea Glass od firmy Skagen na Klenoty Aurum

11. října 2016, Skagen Sea Glass, Klenoty Aurum, kolekce Mořské sklo, dánská firma, šperky, náhrdelníky, pro ženy, náramky, náušnice, šperky z ocele, symbol kruhu

Sponzorované odkazy

Dánsko-americká firma Skagen byla založena roku 1989 partnerskou dvojicí Jorsterových. Z počátku prodávali výrobky různých dánských hodinářů a roku 1990 začali navrhovat i své vlastní hodinky. Dnes společnost prodává ve více než 80 zemích světa a zabývá se i designem slunečních brýlí a šperků. Jednu z oslnivých kolekcí této firmy nabízejí i Klenoty Aurum.

Skagen Sea Glass

Pokud hledáte šperk, který si vás podmaní, zajisté vás nadchne kolekce Sea Glass nebo chcete-li česky kolekce Mořské sklo od firmy Skagen. Zde se tato dánská firma nechala inspirovat tím, co jí je nejblíže a to krajinou, která jí obklopuje. Za hlavní znaky Dánska by se dala považovat jednoduchost, mrazivost, pustost, chladnost a rovněž i neskutečná přitažlivost. To vše zajisté pocítíte ze šperků z kolekce Sea Glass.

Trvalý a přírodní materiál, jakým je mořské sklo, vás zaujme svým moderním řemeslným zpracováním. Sklo zasazené do šperků má připomínat omleté oblázky na mořském pobřeží poblíž dánského městečka Skagen. Kolekce je jako vždy inspirována přírodou a hlavní roli v ní hraje sklo ve tvaru kruhu.

Art of Circle

A jaký význam lze hledat v tomto geometrickém tvaru? Léto přichází po jaru a jaro po zimě. Jedná se o nekončící cyklus, který dal vzniknout myšlence kruhu. Letní období přináší do našich duší opět radost, jelikož světlo působí mnohem pozitivněji nežli tma. Po dlouhé chladné sezóně se všichni z nás těšíme na teplo. Znamení kruhu se rovněž pokládá za symbol vašich nejbližších, jako jsou přátelé a rodina. Šperky z kolekce Mořské sklo se proto perfektně hodí jako dárek pro vaše blízké.

V kamenných prodejnách, jako například v obchodních centrech Varyáda v Karlových Varech, Šestka na Praze 6, Olympia v Teplicích, Futurum v Osravě, Galerie Šantovka v Ostravě a mnoha dalších, či na e-shopu Klenoty Aurum naleznete náhrdelníky, náramky a náušnice z kolekce Sea Glass. Všechny šperky jsou vyrobeny z ocele a jsou určeny výhradně ženám.

Zdroj: Klenoty Aurum

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu