Kvalitní pánské kabáty

Kvalitní pánské kabáty

26. července 2016,

Chcete vypadat jako elegán? Tak zvažte pořízení slušivého pánského kabátku do vaší skříně. Budete v něm vypadat šik a jako elegantní štramák, nebo tedy alespoň v takovém kabátu, který vám bude sedět. Mužské ucho nemá smysl krmit povídáním o různých typech lidské postavy, faktem ale přitom zůstává, že ne všem mužům bude slušet každý kabát, který má hezkou barvu nebo na jeho visačce se nachází sympatická cena.

Pokud tedy chcete vypadat v kabátu opravdu dobře a nevyhazovat peníze jen tak do vzduchu, určitě si předtím přečtěte alespoň tyto řádky, které vám jednoduše řeknou, jak na výběr toho pravého kabátu přesně pro vás.

Dlouhý, široký a krátkonohý

Jak už bylo naznačeno, podstatnou roli hraje vaše postava. Jestli jste malý, tedy že si musíte před každou ženu stavět žebřík, když ji chcete políbit na dobrou noc, určitě si vybírejte kabát, který je krátký. Nejenže byste dlouhý tahal po zemi, ale ubíral by vám další centimetry. Vysocí muži, kteří nemají se svou výškou problémy, mohou volit pánské kabáty krátké i trochu delší zhruba po kolena. A pokud jste vysocí a sebevědomí, můžete vyzkoušet i kabát alá Neo, který vysoké postavě v ničem neuškodí.

I barva je důležitá

I když prý muži rozeznávají menší škálu barev než ženy, alespoň základní odstíny byste rozlišovat měli. Pro elegantní pánský kabát jsou tabu výrazné barvy, ve kterých byste vypadal spíš jako papoušek, než jako lázeňský švihák. Nejlepší volbou je určitě černá, ve které se ztratí lecjaká špína, takže ho nebudete muset dávat tak často prát mamince nebo manželce, zároveň černá barva zeštíhluje a hodí se naprosto ke všemu.

Takový pánský kabát je vhodný po jakoukoliv příležitost. Dobrou volbou jsou také šedé kabáty ve všech možných odstínech nebo tmavě modrá barva. Na hnědou už se dívejte opatrně, tato barva neumí polichotit všem.

Kvalitní pánské kabáty například najdete i u Blažka

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu