Represent – fresh zimní oblečení 2010/2011

Represent – fresh zimní oblečení 2010/2011

9. prosince 2010, Represent, represhop.eu, zimní oblečení, zimní bundy, dámské zimní bundy, pánské zimní bundy, snowboardové bundy, dámské snowboardové bundy, pánské snowboardové bundy, snowboardové oblečení, čepice, mikiny na zip

Zima je už nenávratně tu, na celém území České republiky mrzne a sněhová pokrývka už téměř všude sčítá pěkných pár čísel. Největší radost z toho mají jistě nadšenci pro zimní sporty, kterým se s prvním pořádným sněhem jistě rozzáří oči při myšlence na to, až poprvé vytáhnou snowboard či lyže. Společně s nimi je však nutné taky vytáhnout trochu sofistikovanější oblečení, ve kterém tyto sporty můžeme s klidem provozovat bez obav, že by nám byla na sjezdovce zima. Tuhá zima však nepostihuje jen hory, ale dorazila už i do měst, tudíž se taková pořádná zímní bunda či kulich bude hodit i ne zrovna sportovně založeným typům. Pojďme se teď tedy společně podívat, jaké zimní novinky si pro nás připravila populární česká značka Represent.

Represent zimní novinky pro ženy i muže

Je nevyvratitelným faktem, že ženy chtějí vypadat dobře za jakýchkoliv okolností a jinak tomu není ani na sjezdovce. Dámské snowboardové bundy, které na represhop.eu najdete, toto zařídí a navíc splní všechno, co si od bundy na snowboard nebo na lyže přejete. Na bundách najdete různé detaily jako například pevný snowcatcher, vnitřní kapsy s dírou na sluchátka nebo praktické větrání v podpaží. K bundě si přirozeně můžete vybrat i snowboardové kalhoty. A co pod bundu? Super barevné Represent mikiny se zapínáním na zip, vyvýšeným nápletem u krku a všitým kožíškem.

Přirozeně pánové u Representu nep­řijdou zkrátka, ba naopak. Mohou si vybírat z nepřeberného množství trendy snowboardových bund a kalhot, se všemi detaily a vymoženostmi, které mají i ty dámské. Mikiny najdete na represhopu jak s kapucí, tak ze zapínámím na zip, pokud však mikinám neholdujete a radši máte svetry, ani tady vás Represent nezklame.

A aby byla nabídka zimního oblečení úplná, podíváme se teď na kulichy, které můžete mít jak s originálním potiskem Represent, tak i od jiných značek. Barevnosti se na www.represhop.eu meze nekladou ani čepicím a kulichům.

Navíc teď na www.represhop.eu nakoupíte mnoho kousků ve výrazných slevách, tudíž neváhejte a reprezentujte se tuto zimní sezonu na sjezdovce s Represent.

Zdroj: www.represhop.eu

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu