Louis Vuitton Series 5 na podzim a zimu 2016

Louis Vuitton Series 5 na podzim a zimu 2016

27. srpna 2016, Louis Vuitton, Louis Vuitton Series 5, Selena Gomez, Bruce Weber, Series 5, kampaň, LV, podzim a zim 2016

Sponzorované odkazy

Francouzský módní dům Louis Vuitton nám v nové kampani ke kolekci na podzim a zimu 2016 představuje své nové hrdinky v čele s americkou herečkou a zpěvačkou Selenou Gomez. Máme tak možnost sledovat jejich příběh a scény z jejich života.

Amazonky toužící po dobrodružství

Kampaň kolekce Series 5 zachycuje životy několika žen, jež autor Bruce Weber nazývá hrdinkami. Ty se jako kmen neohrožených amazonek vydávají za dobrodružstvím. Kromě Seleny Gomez mezi nimi můžeme zahlédnout také Jean Campbell, Soru Choi, Luisianu Gonzales či Eriku Linder, a to v populárním prostředí Miami, nejoblíbenějším místě Bruce Webera. Zatímco o místě možná nebylo pochyb, ladění a vzhled kampaně její autor měnil. Původně bylo jeho záměrem zachytit své hrdinky na lodi cestou do doku, místo toho však dal vzniknout vizuální disonanci, kde je loď neobvyklým architektonickým prvkem.

Mistrovský rukopis Bruce Webera

Bruce Weber, fotograf celé kampaně, patří k velmi uznávaným osobám a přesně tak to vnímá i umělecký ředitel značky Louis Vuitton Nicolas Ghesquière: „Kromě toho, že je skvělý fotograf, je Bruce Weber také „choreografem“ obrazů. Ví přesně, jak zachytit a podtrhnout energii každého člověka, a jeho fotografie jsou vždy dynamické – téměř jako živé.“ Slova chvály měl i pro Weberovu práci s osobnostmi i pro samotnou Selenu Gomez: „Moc se mi líbí ta vždy nová optika, kterou on vidí hvězdné osobnosti. Selena je neuvěřitelně populární – je ikonou své generace. A přitom je také ryzí a skutečná, přímá a stojí nohama na zemi. Je spontánní a nikdy neřekne ne objevování nových věcí. Před dvěma lety jsme se potkali, bylo to moc fajn, takové nenucené, a od té doby sleduji, jak se vyvíjí a mění. Návrhář vždy rád sleduje, jak se s jeho pomocí žena proměňuje a vyvíjí.“ O tom, že náklonnost a respekt jsou vzájemné, svědčí i slova mladé americké herečky a zpěvačky: „Měla jsem tu čest již s Bruce Weberem pracovat, takže jsme se již znali a o to to bylo nyní lepší. Nicolase již považuji za dobrého přítele. Kampaň se fotila v Miami a vše bylo hodně uvolněné. Bruce i Nicolas jsou oba hodně položení do své práce. Když mám na sobě něco od značky Louis Vuitton, tak mi to dává sebevědomí a sílu. Nicolas ví, jak se žena chce cítit, a umí jí v tom pomoci,“ říká současný popový idol Selena Gomez.

Foto: Louis Vuitton

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu