Speed 500 IGNITE od Pumy

Speed 500 IGNITE od Pumy

29. srpna 2016, Puma, Puma Speed 500 Ignite, Puma Ignite, Puma NightCat Ignite, boty, běžecké boty, běžecká obuv

Sponzorované odkazy

Běh si v současné době užívá obrovské popularity a s trochou nadsázky by se dalo říct, že kdo neběhá, jako by nebyl. Výhodou tohoto sportu je především to, že k němu téměř nic nepotřebujete. Výjimkou je však kvalitní, odolná a pohodlná obuv, se kterou je běh samozřejmě daleko příjemnější i zdravější. A na obuv speciálně vytvořenou pro tento sport se orientuje také PUMA, jedna z předních světových společností vytvářející nejen obuv, ale také doplňky a oblečení pro sport. Po úspěšném uvedení technických běžeckých bot Speed letos na jaře přichází nyní s verzí Speed 500 Ignite.

Do terénu se Speed 500 Ignite!

Poslední novinka značky PUMA z oblasti produktů pro běh, boty Speed 500 Ignite, najde své využití především v terénu. Nabízí odlehčenou konstrukci a spojuje různé technologické prvky s cílem zlepšit běžcův pohyb. Boty jsou navíc doslova nabité energií, o což se stará pěna Ignite. Ta vrací po celé délce bot energii, redukuje kontakt boty s podložkou a tím nám umožní běžet rychleji. O zvyšování rychlosti se dále starají také použité odlehčené materiály a jednotlivé vrstvy, které mají za úkol snížit hmotnost boty.

NightCat pro noční šelmy

Při běhu večer, v noci či za špatného počasí a snížené viditelnosti je nezbytné používat reflexní prvky, které nám zajistí bezpečný běh. Jejich důležitost neopomněla ani značka PUMA, která pro všechny noční šelmy připravila i verzi Speed 500 IGNITE NightCat opatřenou reflexivními prvky na horní části boty. Samozřejmostí je dokonalé polstrování pro nekonečný komfort v kteroukoliv dobu.

Překonejte osobní rekord s Pumou

Boty Puma Speed 500 Ignite jsou stvořeny pro to, abyste s nimi překonávali své možnosti a naplno využívali svůj potenciál. Pokud jste se také nechali okouzlit jejich designem i perfektními vlastnostmi a technologiemi, můžete si boty zakoupit už nyní v prodejně TOP4RUNNING v Praze, v PUMA Concept Store v OC Palladium nebo v online obchodech www.top4running.cz a www.puma.com.

Foto: Puma

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu