Jak se oblékají děti?

Jak se oblékají děti?

9. srpna 2016,

Děti rostou, proto jejich rodiče každým rokem nakupují kompletně celou výbavu oblečení od spodního prádla přes sportovní kousky až po sváteční šaty do školy a školky. Vše ještě doplní obuví pro každé počasí. Přestože je dětský šatník tak často obměňován, i děti se chtějí cítit trendy a přitom pohodlně. Šaty dělají člověka, říká české přísloví. Všichni známe ten pocit, kdy máme radost sami ze sebe, jak pěkně vypadáme, oblečeme-li se do něčeho opravdu slušivého. Naproti tomu jsme určitě všichni nejednou zažili nervozitu a podrážděnost ze špatně padnoucích kalhot či škrábavého límečku.

Módní v každém věku

Dětská móda kopíruje vývoj dítěte. Je navržena tak, aby se v ní každý cítil pohodlně, nebránila pohybu a odpovídala vysokým požadavkům kladeným na kvalitu materiálu i střihu. Současně zahrnuje i módní trendy a mladý pán či slečna se tak může cítit jako pravý model. Dokonce i batolecí móda respektuje fakt, že každá holčička je parádnice už od narození. Proto v nabídce nalezneme soupravičky, pěkné šatičky a bodíčka s krajkami i dalšími zajímavými motivy. Chlapci se mohou oblékat ve stylu mladých gentlemanů i divokých rockerů. Děti nezůstají chvilku v klidu a neustále se pohybují. Tento fakt si uvědomuji i módní návrháři, proto je součástí nabídky i dětské sportovní oblečení zahrnující teplákové soupravy, trička, mikiny i bundy.

Dívčí šaty CFL, foto: otto-shop.czDívčí šaty CFL, foto: otto-shop.cz

Zazáří v divadle i na koncertě

Již dávno neplatí, že nemá cenu kupovat kvalitní oblečení, protože z něj děti stejně vyrostou. Na trhu nalezneme kolekce dětského elegantního oblečení. Pro chlapce můžeme pořídit bezvadně padnoucí obleky, košile, saka i svetry a pro děvčata šifonové či sametové šaty. Děti mohou být perfektně oblečené na jakoukoliv společenskou událost. Současně mohou vybírat z vkusného oblečení pro každodenní použití. 

Košile pro kluky Oshkosh Oxford, foto: oshkosh.comKošile pro kluky Oshkosh Oxford, foto: oshkosh.com

Co právě frčí?

Pro dívky školního věku jsou v současnosti in různé typy overalů. V teplém létě jsou v oblibě typy s krátkými nohavicemi a na ramínka, pro chladnější počasí lze zvolit vzdušný overal s dlouhými nohavicemi. Za stálici jsou považovány džíny, případně elastické kalhoty. Celkový vzhled dotvoří topy, tuniky nebo sportovní košile s módním kostkovaným vzorem. Chlapecká móda vnímá kluky především jako sportovce, proto zde nalezneme obrovský výběr kvalitních a pohodlných triček, košilí a mikin.

Košile pro chlapce Riddler Plaid – Tommy Hilfiger, foto: americanoutlet.plKošile pro chlapce Riddler Plaid – Tommy Hilfiger, foto: americanoutlet.pl
Autorem článku je Marek Maťovka. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu