Trendy změny pro baculky s Kik!

Trendy změny pro baculky s Kik!

11. srpna 2016, Obchodní řetězec Kik, sezónní kolekce nadměrných velikostí, boubelky, baculky, větší velikosti, nadměrné velikosti, XXL, XXXL, dámské oblečení, aktuální trendy, barvy, plavky, šaty, kalhoty, topy, trička, spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Všechny ženy, které jsou maličko při těle, určitě štve, že je výběr oblečení nadměrných velikostí opravdu slabý. Možná jen z malé části se dá přirovnat sortimentu produktů velikostí S či M. Z tohoto důvodu se zřejmě ženy s většími velikostmi oblečení mají tendenci oblékat jako šedá myšky. Obchodní řetězec Kik se proto rozhodl vytvořit kolekci jen pro baculky.

Sezónní kolekce nadměrných velikostí

Revoluce pro baculky, jak by se pokrokově dala nazvat sezónní kolekce nadměrných velikostí, si stojí za tím, že by boubelaté ženy měly mít stejnou nabídku výběru oblečení jako ostatní. Obchodní řetězec Kik spolu se svým návrhářským týmem se proto stal, mimo jiné, specialistou na módu nadměrných velikostí.

Nebojte se barev!

Kik radí, že by ženy při těle měly zapomenout na nudnou černou a překvapit své okolí pomocí barevného a veselého oblečení, tak jak to dělají i štíhlejší ženy. Pár kilo navíc nemůže nikomu zabránit nosit aktuální módní trendy jako ženy s menší velikostí. V dnešní době jsou boubelky mnohem sebevědomější, než bývaly dříve. Možná je to díky celebritám, jako jsou například Adele, Beth Dito nebo Ashley Graham, která byla dokonce na titulní stránce známého amerického sportovního časopisu. Ony jsou dokladem toho, že v módě pro baculky neexistují žádná omezení. Důležité je, že se v něm cítíte dobře.

Aktuální trendy

Pro obchodní řetězec Kik je nejdůležitější, aby bylo dámské oblečení pohodlné, nositelné a hlavně stylové. Vždy se snaží vyhovět vkusu zákazníků, a proto jejich sortiment neustále obměňován a je tomu tak i u kolekce nadměrných velikostí. Nezahořkněte a vyzkoušejte nové střihy, barvy i materiály. Nemusíte se omezovat ve velikostech, jelikož kamenné obchody Kik nabízejí oblečení až do velikosti 58! Naleznete zde trička, ale i topy, kalhoty, šaty, plavky a spodní prádlo. Díky obchodům Kik můžete dokonale vytvořit dámský outfit přesně podle vašeho gusta. Výběr je zde totiž více než dostačující.

Zdroj: Kik

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, ostatní a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu