Luxus na Bella Rose

Luxus na Bella Rose

15. srpna 2016,

V oblíbeném internetovém obchodě s bytovými doplňky Bella Rose si vybere opravdu každý. Najdete zde romantické bytové doplňky, ale také nádherné kousky luxusních značek, které musíte mít, pokud si potrpíte na luxus a kvalitu.

Seznamte se s třemi luxusními značkami, které rozhodně stojí za vaši pozornost.

Crystal BOHEMIA

Každá země má své výrobky, na které může být náležitě pyšná. U nás můžeme být rozhodně hrdí (mimo jiné) na český broušený křišťál, a to díky poděbradským sklárnám Crystal BOHEMIA, jejichž výrobní tradice sahá až k počátku 18. století.

Sklárny Crystal BOHEMIA jsou největším výrobcem olovnatého křišťálu v České republice a současně patří k předním světovým výrobcům olovnatého křišťálu vůbec.

Okouzlující broušené sklo Crystal BOHEMIA by rozhodně nemělo chybět v žádné české domácnosti. Dopřejte si kapku luxusu v podobě elegantních křišťálových sklenic, karaf na víno či překrásných váziček na květiny. Ovšem nenechte je zahálet schované někde ve vitríně. Používejte je k účelu, pro který byly vyrobeny.

Křišťálovou sklenici s elegantním vzorkem oceníte především jako stylovou sklenici na pivo nebo k servírování letních koktejlů a domácích limonád.

Broušená karafa na víno jistě osloví nejednoho milovníka vína. Z krásné karafy bude kvalitní víno chutnat ještě lépe.

Nádherné české sklo je také přímo předurčeno k tomu, stát se ideálním dárkem ke speciálním příležitostem jako svatba nebo významné životní jubileum. S Crystal BOHEMIA máte jistotu, že věnujete dar s trvalou hodnotou.

Meadows

Se sklem je spojena i další luxusní značka, jejíž vznik provází téměř pohádkový příběh.

Ve starobylé sklárně ležela více než 100 let stará zapomenutá forma. Spoustu let na ni usedal prach, až jednou přišel den, kdy byla konečně znovu objevena. Forma byla natolik krásná a originální, že dala podobu české luxusní značce Meadow, jež spojila dohromady dvě nádherné věci – české sklo a vůni pro domov. Věnuje se totiž ruční výrobě luxusních vonných svíček.

Vonné svíčky Meadows se poprvé rozzářily v roce 2012. K jejich výrobě jsou využívány hlavně lokální materiály a ingredience. Svíčky Meadows se plní ručně do unikátního ručně foukaného skla, jehož struktura při zapálení svíčky propouští přímo magické světlo.

Každá vůně má své charakteristické barevné sklo a přirozenou cestou dokáže navodit různorodou atmosféru domova. Díky dárkové kolekci mini svíček je můžete vyzkoušet všechny.

Triwa

Švédská značka Triwa byla založena ve Stockholmu čtyřmi kamarády a specializuje se na módní a hravé hodinky pro každodenní nošení. Nejde však o jen tak ledajaké hodinky. Hodinky Triwa jsou do posledního detailu vyšperkované luxusní kousky. Designéři značky navrhují hodinky, které chtějí sami nosit, a inspiraci nacházejí tam, kde by ji ostatní nečekali. Jejich fascinace vším neotřelým je vidět doslova v každé součástce.

Hodinky Triwa s každou kolekcí také přitahují velkou pozornost ve světě módy a těší se oblibě v mnoha známých časopisech.

Luxusní hodinky Triwa jsou známé svou vysokou kvalitou a dokonalou propracovaností do posledního detailu. Můžete si být jistí, že Triwa vás nikdy neomrzí.

Hledáte-li dokonalý dárek pro někoho blízkého, s elegantními hodinkami Triwa zaručeně nešlápnete vedle. Luxusní hodinky s ciferníkem z kvalitní leštěné nerez oceli a s dokonale propracovaným koženým páskem budou slušet jak ženám, tak mužům.

Luxus není jen pro „vyvolené“. Dopřejte si ho i vy. Zasloužíte si to.

Těší se na vás tým Bella Rose.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii gastronomie a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu