Milujeme letní slevy na Budoir!

Milujeme letní slevy na Budoir!

17. srpna 2016, Budoir shop, módní návrháři, slevy, výprodeje, až 80% slevy, dámské oděvy, letní šaty, šortky, trika, halenky, blůzy, legíny, svetry, cardigan, klobouk, módní doplňky, ručně vyráběné kabelky, vintage styl

Sponzorované odkazy

K tomu, abyste zpozorovali, že právě nyní se vše v módním světě točí okolo letních slev a výprodejů, nemusíte mít ani oči na stopkách. Slevy jsou jednoduše všude a vám už jen stačí si vybrat ten správný obchod, který je vašemu srdci nejbližší nebo kde má výprodej ty největší grády. Módní shop Budoir, který podporuje mladé a začínající návrhářské hvězdy, nabízí dokonce až 80% slevy a to už je tedy něco!

Výprodej na Budoir e-shop

Na oficiálním e-shopu Budoir můžete ve výprodeji zakoupit nejenom oblečení, ale také módní doplňky a šperky. Ale i tak se jedná především o dámské oděvy, jako jsou šaty, halenky, blůzky, trika, topy, šortky, legíny a mnoho dalšího sortimentu, který se vyloženě do letní sezóny nehodí, jako třeba svetříky, ponča, čepice či bundy.

Originální kousky ve slevě

Budoir shop má jednu obrovskou výhodu v tom, že nabízí zcela jedinečné kousky, při jejichž zakoupení se nemusíte bát, že byste v nich přišla do práce a vaše kolegyně měla na sobě to samé. Tato pravděpodobnost je skutečně malá, jelikož Budoir nabízí oblečení napříč styly z různých koutů světa a nyní ještě ke všemu ve slevě.

Zlevněné zboží můžete zakoupit například od řeckého módního návrháře Christose Petridise, který svou módu předvádí pod značkou Faliakos By Petridis. Sortiment této značky bych doporučila ženám, které mají rádi luxus a honosné oblečení. Ve stylu Řecka se nese i značka Stelios Koudounaris, ale u té se ujímají vedení spíše divoké modely s rockovým stylem.

V oblasti módních doplňků si můžete užívat léto plné slev u ručně vyráběných dámských kabelek od návrhářky Eleanny Katsiry. Kvalitní kůže se skoro 50% slevou vám zajisté nedá spát. Pokud máte rády vintage styl, tak vás rozhodně nadchnou sukně, šaty a overal od značky Original Vintage. Oblečení této značky vás zanese do 70. let s áčkovými sukněmi či do let 80. společně s barevným čtvercovým vzorem zvaným tartan. Tyto a spousty dalších produktů za akční ceny zakoupíte na Budoir shop. Teď už vám mohu jen popřát příjemné nakupování!

Zdroj: Budoir

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu