Kolekce podzim/zima 2016 od značky Topman už je tady!

Kolekce podzim/zima 2016 od značky Topman už je tady!

13. září 2016, Topshop, Topman, kolekce podzim/zima 2016, pánská móda, pánské oblečení, pánské oděvy, sporty styl, elegance, trendy, šik, man, Nick Jonas, módní přehlídka, nejnovější kolekce, britská móda, denim, kůže, kvalitní materiál, kašmír, květinové vzory, satén, samet, teplákové soupravy

Sponzorované odkazy

Pokud je vám sympatická móda z hlavní Londýnské třídy, tak jste zajisté příznivce britské módní značky Topshop. Ve své domovině, v Anglii, už si tato značka během své existence získala řadu stálých zákazníků, kteří nedají na její sortiment dopustit. Součástí módní společnosti Topshop je jakási odnož specializující se na pánskou módu – značka TOPMAN, která právě nyní přichází na pultech obchodů s nabídkou kolekce podzim/zima 2016. U nás v České republice si tuto značku mohou zákazníci ,,vychutnat" v nákupním centru PALLADIUM v Praze.

Originální pánská móda

Pokud jsem již v úvodu naznačila něco málo tom, že značka Topman pochází z Velké Británie, zajisté si již udělali obrázek o tom, jaký styl bude propagovat. Pánské oděvy od této značky jsou trendy, šik, nesou prvky elegance, ale naleznete tu i aktuálně oblíbený sporty styl. Každý muž si v jejím sortimentu určitě najde to pravé ořechové. Nadstandardními službami potom bude jen už kvalitní materiál, pohodlné nošení a cenově dostupná relace.

Kolekce podzim/zima 2016

Nejnovější man kolekci představila značka již na začátku tohoto roku a to na přehlídce Topman Design. Úžasnou show podtrhoval skvělý výběr hudby od Trevora Jacksona, jenž vás dokonale vtáhne do roku 1993, kterým je tato kolekce inspirována. Sortiment je rozdělen do několika sekcí podle barev, materiálů a střihů. Podle těchto kritérií byla strukturována i módní přehlídka. Naleznete zde kousky projevující se obnošeně a zničeně, populární budou i nadrozměrné kulichy, krátké košile a kožené prvky. Pánská móda Topman se nevyhýbá ani extra dlouhým rukávům a maxi kouskům z kašmíru. Zajímavé jsou i vybledlý denim a sametové teplákové soupravy. A v poslední části dominují květinové vzory a satén. Vskutku ojedinělá podívaná!

Módní přehlídky se zúčastnila i řada známých celebrit, z nichž k nejpopulárnějším patřil Nick Jonas, který je známý především jako člen kapely Jonas Brothers. Tento hudebník se značkou Topman usilovně spolupracuje a nafotil dokonce i řadu reklamních snímků, na nichž předvádí oblečení a módní doplňky britské značky. V hledišti ojedinělé show seděli ale i další slavní muži, jako například herec Douglas Booth, chorvatský model Robert Konjic, britský model David Gandy, televizní a rozhlasový moderátor Dermot O’Leary a nadaný hudebník Dougie Poynter.

Zdroj: Topman

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu