Tajemství Dee & Ricky s Pumou!

Tajemství Dee & Ricky s Pumou!

16. září 2016, Puma, designéři, Dee & Ricky, módní návrháři, tenisky Puma, sporty boty, kolekce podzim/zima 2016, sportovní oblečení, módní doplňky, batohy, kšiltovky, street styl, zářivé barvy, trendy nášivky

Sponzorované odkazy

Světoznámá sportovní značka Puma se již podruhé pustila do spolupráce s dvojčaty Dee & Ricky Jacksonovými, kteří jsou velice talentovaní američtí módní designéři. Sourozenci začali vytvářet své první módní návrhy již v patnácti letech a za jejich nadšení pro módu mohla zejména jejich babička, která byla švadlenou. Brzy začali být bratři populární mezi svými sourozenci a to hlavně díky inspiraci, kterou si brali z pouliční newyorské kultury. Jedinečné street návrhy začali nabývat na síle a jejich sláva si získala i srdce značky Marc Jacobs, který jim navrhl spolupráci na Fashion Weeku v New Yorku. Od té doby pokračují v kooperaci i se značkami, jako jsou například Converse, Nike, Casio či Pony. Jejich modely s velkou oblibou nosí také celebrity jako Kanye West, Rihanna, Beyoncé Knowles a Kid Cudi.

Puma a Dee & Ricky

Opakovaná součinnost těchto neobyčejných dvojčat a značky Puma dala vzniknout kolekci, kde je propojen bláznivý svět, který tak dobře charakterizuje Staten Island ve městě New York, kde sourozenci vyrůstali a sportovní duch významné značky. Jejich druhá kolekce pro Pumu je proto plná toulek a skvělého pocitu z prozkoumávání okolních čtvrtí, jezděním na skateboardu a obdivováním pouličních umělců a jejich práce na betonových zdech. Produkty kombinují ikonické vizuály map metra a graffiti.

Puma tenisky

Hlavním lákadlem celé kolekce jsou sporty boty PUMA Basket, se kterými se rozhodně nudit nebudete. V jejich horní části se nacházejí inovativní textilie se zajímavými potisky. Nadšení nelze skrývat ani před zářivými barvami a atypickými materiály. To vše je důkazem toho, že dvojčata Dee a Ricky mají smysl pro humor. Modely Basket Mid Dee & Ricky BigA ukazují nový směr klasických tenisek, nechybí na nich trend letošního roku – odnímatelné nášivky s veselými motivy. Puma tenisky ale nejsou jedinými produkty, které kolekce nabízí. Doplněna je i o oblečení, jako třeba bundy, trička, kalhoty a módní doplňky v podobě batohů či kšiltovek.

Zdroj: Puma

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, módní značky a návrháři, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu