adidas a Kanye West s yeezy boost 750

adidas a Kanye West s yeezy boost 750

18. září 2016, adidas, Kanye West, Yeezy Boost 750, boty adidas, tenisky, sportovní obuv

Sponzorované odkazy

Kanye West je známý nejen jako rapper, úspěšný producent a manžel Kim Kardashian, ale daří se mu také na poli módy. Kromě svých vlastních kolekcí spolupracuje se značkou adidas a výsledek hned první jejich spolupráce, tedy boty yeezy boost 750, které získaly svůj název podle přezdívky slavného rappera, se ihned staly hitem a ikonou, a tak přišel čas předvést světu jejich novou verzi.

Yeezy Boost v novém kabátě

První verze Yeezy Boost, bot značky adidas navržených ve spolupráci s jedním z nejslavnějších rapperů současnosti Kanye Westem, spatřila světlo světa v roce 2015. A o pouhý rok později už můžeme obdivovat jejich novou verzi Light Grey. Jak lze vytušit již z názvu, boty ihned zaujmou krásným světle šedým semišovým provedením. To ale samozřejmě není vše, hlavní výhodou těchto bot je především technologie BOOST™ v průsvitné podešvi. Díky ní poskytnou Yeezy Boost svým nositelům neuvěřitelné pohodlí, přičemž je stále zachován vzhled bot na velmi vysoké úrovni. Tím však výčet předností těchto bot zdaleka nekončí. Okouzlí také kůží prvotřídní kvality, semišovou patní podšívkou a prodyšným svrškem boty, který se také stará o co nejvyšší komfort. Boty samozřejmě celkově vynikají obrovskou kvalitou, což jen podtrhuje zesílené provedení oček na tkaničky, tečku dokonalému vzhledu pak dodává přizpůsobitelný suchý zip pro originální vzhled.

Spokojte se jen s tím nejlepším

Díky Yeezy Boost máte skvělou šanci se připojit ke Kanye Westovi a světové značce sportovního oblečení a doplňků adidas a stejně jako oni se spokojit jen s nejvyšší kvalitou. Tato společná filozofie je zřejmě jedním z hlavních důvodů, proč jejich spolupráce výborně funguje. Produkt tohoto „spříznění duší“ a neobyčejné kreativity Kanye Westa, boty Yeezy Boost 750 Light Grey, si můžete již od června tohoto roku v České republice pořídit exkluzivně na prodejně Footshop v Praze na ulici Bubenská 1. Jejich doporučená cena činí 9499 Kč. Oceňte jejich kvalitu i prvotřídní vzhled i vy!

Foto: adidas

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu