Leeda má e-shop! Hurá do něj!

Leeda má e-shop! Hurá do něj!

24. září 2016, Leeda, česká móda, Lucie Kutálková, dámské oděvy, dámské oblečení, módní doplňky, trendy, originální, šik, outfit, online nákup, e-shop, šperky, kabáty, kašmír, vesty, denim, legíny, kvalita, dámské šaty, sukně, asymetrie

Sponzorované odkazy

Velmi známou českou módní značku Leeda založily v Praze roku 2003 dvě mladé návrhářky Lucie Kutálková a Lucie Trnková. O devět let později se stala hlavní představenou Lucie Kutálková. Styl této designérky a vlastně i samotné módní značky se orientuje na limitované, tematicky laděné kolekce. Klade si důraz na kvalitní materiály i zpracování a originální minimalistický design s propracovaným detailem. Spolupracuje s lidmi z oblasti současného designu, architektury, grafického designu, fotografie, filmu a hudby. U této značky si také zákazníci pochvalují její individuální přístup v podobě zakázkové výroby, ale také možnosti vybrání si návrháře osobně.

Česká móda

Každý módní kousek z kolekce od značky Leeda se vyrábí v České republice a použitý materiál má původ v místní řemeslné tradici. To je základní charakteristika, na kterou by nedala Lucie Kutálková dopustit. Nákupem tohoto značkového oblečení tedy podpoříte český produkt, o kterém nemusíte pochybovat, že by nebyl kvalitně zpracovaný.

Leeda e-shop

Kamenný butik Leeda se nachází ve Starém Městě v Praze a naleznete zde dámské oděvy, módní doplňky, obuv a šperky, respektive si zde vytvoříte celý outfit. Od letošního srpna však spustila tato oblíbená značky svůj vlastní e-shop, takže nyní si můžete dopřát online nákup přímo z pohodlí vašeho domova. Na oficiálních stránkách značky Leeda si můžete prohlédnout široký výběr originálních trendy kousků za ceny jim příslušející.

Z dámského oblečení můžete vybírat z dostačující nabídky šatů, topů, halenek, sukní, košil, kalhot, sak a bund. Když se podíváme ještě více do hloubky, znamená to, že zde mezi šaty můžete zakoupit jednak sexy mini, denim šaty, elegantní róby, maxi šaty či pletené šaty a spoustu dalších. Mezi bundami na vás čeká například kabát s klopami, kašmírová vesta, krátká džínová vesta či dlouhý kostkovaný kabát, který je rozhodně šik. Módní doplňky ovládají hlavně pásky a společenská psaníčka do ruky. Najdete tu ale i ručně pletenou šálu, která je nabízená ve dvou barevných variantách – šedé a fialové.

Zdroj: Leeda

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu