Blossom Beauties - speciální kolekce od Orsay!

Blossom Beauties - speciální kolekce od Orsay!

31. srpna 2016, Orsay, speciální kolekce, Blossom Beauties, dámský kabát, šaty, sukně, bundy, bomber, květované vzory, čtvercový šátek, košile, halenky, boty, podzim 2016, pásek, tyrkysová, růžová, modrá

Sponzorované odkazy

Speciální kolekce Blossom Beauties od značky Orsay vám dá možnost proniknout do přírodních krás. Budete se cítit jako v tajemné zahradě. Kolekci naleznete v kamenných obchodech i na e-shopu módní značky Orsay už od konce měsíce srpna. Čeká na vás rozkošná hra kontrastů nejrůznějších barev od tyrkysové až po růžovou. Značka si dala záležet i při výběru materiálů, ze kterých budete mít rovněž široký výběr. Kolekce dokazuje, že s módou se dá užít nekonečné množství zábavy. Těšte se na dámské šaty, sukně, bundy, kabáty, boty, kabelky i jiné módní doplňky.

Vzorované šaty

V této sezóně se to všude hemží všemožnými vzory. Výjimkou nejsou ani vzorované šaty se zavinovacím efektem ze speciální kolekce Blossom Beauties. Stylové šaty s rukávem tříčtvrteční délky jsou ušity ze vzorovaného šifonu. Mají zajímavě navržený živůtek s výstřihem do V a překřížení, které vás zajisté zaujme. Zajímavě působí také květovaný motiv na předním dílu. Část sukně je oddělená v pase jedinečným širokým opaskem vyrobeným z ekologické kůže. Mimořádné šaty jsou vhodné na párty i na rande.

Květovaná košile

Dalším lákavým kouskem z této jedinečné kolekce je propracovaná košilová halenka s dlouhým rukávem. Je ušita ze splývavé látky a je taktéž zdobena květinovým motivem, jakožto většina módních kousků ze speciální kolekce. Díky pečlivému návrhu skvěle padne. Na předním dílu má v horní části zapínání na několik decentních knoflíků. Originálním řešením je látková mašle pod límečkem.

Dámský kabát

Zajímavým se pro vás určitě stane i zimní kabát, který je v pase přestřižený, takže dává vyniknout ženské postavě. Je vyrobený z úpletu s příměsí vlny. Použitý materiál má zajímavou hrubou strukturu. Svrchní materiál je podšitý saténovou podšívkou. Zapíná se řadou knoflíků a dvěma patentkami.

Čtvercový šátek

V oblasti módních doplňků by vás mohl nadchnout šátek větších rozměrů, který je ušit ze saténové látky a má na sobě romantický květovaný vzor. Okraje šátku zdobí lemovka v tmavě modré barvě, která perfektně kontrastuje se zbytkem, jež se také snaží držet v odstínech modré. Tohle vše a spousty dalších módních kousků nabízí právě nyní speciální kolekce Blossom Beauties od Orsay!

Zdroj: Orsay

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu