Nové kolekce podzim/zima 2016 v Dušní3

Nové kolekce podzim/zima 2016 v Dušní3

6. října 2016, Dušní 3, butik Dušní, nové kolekce, doplňky, luxusní doplňky, luxusní obuv, Diane von Furstenberg, Thierry Lasry, Chie Mihara, Lulu Guinesse

Sponzorované odkazy

Ať už máte zájem o ty nejznámější světové značky nebo dáváte přednost mladým a originálním talentům, multibrandový butik DUSNI3 vás vždy přivítá s pestrou nabídkou toho nejzajímavějšího sortimentu. Nabídne široký výběr oblečení, ale také obuvi, kabelek, šperků i parfémů pro výjimečné ženy. Pro podzim 2016 pak přichází s několika novinkami, které si bezpochyby zaslouží vaši pozornost. Na jaké nové kolekce se v sezóně podzim/zima 2016 můžete v Dušní 3 těšit?

Kolekce Palazzo od Diane von Furstenberg

Nová kolekce Palazzo z dílny návrhářky Diane von Furstenberg dokonale ladí s konceptem butiku Dušní 3 – je stylová, ženská a zároveň dbá na vysokou kvalitu použitých materiálů. Váš podzim tato kolekce dokonale oživí dynamickými vzory i výraznými barvami, mezi kterými nechybí oranžová, modrá či bílá.

Značka Lulu Guinness s neotřelým designem

Originalita a hravost je přední parketou značky Lulu Guinness, která svůj osobitý styl neopouští ani v nové sezóně. Opět se tak můžete těšit na úchvatnou přehlídku geometrických forem, barevných linií a 3D detailů. Tipem butiku Dušní 3 je pak kožené psaníčko s bíločernými proužky, které je opatřené nápaditým zavíráním ve tvaru rtěnky.

Kolekce Chie Mihara – dopřejte svým nohám luxus

Butik Dušní 3 si pro novou sezónu připravil také pořádnou dávku úchvatných bot. O tu se postarala především značka Chie Mihara, která nám představí novou kolekci plnou překrásných kožených páskových lodiček, kotníčkových bot i polokozaček. Boty této značky na vás udělají dojem nejen dokonalým designem, ale také precizním zpracováním, kvalitními materiály i měkkostí vnitřní plochy zaručující to největší pohodlní pro vaše nohy.

Vintage styl Thierry Lasryho

Hotové umělecké dílo si můžete pořídit pro své oči. Sluneční brýle z dílny Thierry Lasryho vynikají perfektním designem, který v sobě nese prvky moderního stylu i vintage. Na obroučkách můžeme vidět vrstvení materiálu, čímž dochází k míchání různých barev. Jednotlivé kousky jsou tak velmi originální a dokáží oživit každý váš outfit. Brýle Swappy a Screamy vám například pomohou vykouzlit dokonalý kočičí look a budou působit skvěle ve spojení s černými pouzdrovými šaty.

Foto: Dušní 3

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu