Kultovní tašky pro dokonalý outfit od H&M

Kultovní tašky pro dokonalý outfit od H&M

13. října 2016, H&M, kultovní tašky, batohy, ruksak, khaki, military styl, etnické vzory, trendy, dámská móda, bucket bag, podzimní sezóna, koženkové tašky, semišové tašky, tašky přes rameno, sportovní tašky, tašky na nákup, shopper bag

Sponzorované odkazy

Vskutku vydařená díla, které svým způsobem ovlivnila populaci či umělecký svět, nazýváme jako kultovní. Za takový vydařený kousek by se daly považovat i dámské tašky. Například oblíbená módní značka H&M nabízí celou řadu tradičních a léty ověřených trendy tašek, které vám zajistí dokonalý outfit.

Tašky na nákupy i do školy

Snad každá z žen má nějakou svou praktickou tašku, kterou lze využít v mnoha případech. Většinou dosahuje větších rozměrů, má kvalitní střih a pohodlně se nosí. Do takovéto tašky se nám vejdou spousty věcí a můžeme ji nosit například na nákup, na sportovní trénink, do města, na výlet, na neformální schůzky či do školy. Dámská móda značky H&M nabízí svým zákaznicím veliký výběr těchto kultovních tašek. Vyzkoušet můžete tašky z měkké či zrnité koženky, ze semiše či nylonu. Všechny z nich se dají nosit před rameno, jelikož může být jejich obsah někdy dosti těžký.

Trendy batohy

Možná jste si již všimli, že tuto sezónu budou udávat tempo hlavně batohy. Už i já jsem si v nich našla zalíbení a pořídila jsem si jeden parádní kousek zdobený etnickými vzory. V obchodech i na internetovém e-shopu značky H&M objevíte mnoho modelů dámských batohů, které mají rovněž mnoho priorit. K dispozici jsou vám menší roztomilé batůžky, ale i větší, které jsou opatřené i vnějšími kapsami. Najdete tu také například khaki ruksak z tkané látky s koženkovými detaily a klopnou se skrytým magnetickým zapínáním a horní stahovací šňůrkou.

Kabelky střihu bucket bag

Vedle batohů jsou v této sezóně in i kabelky takzvaného bucket bag střihu. Možná jste ještě neslyšeli o takovémto označení, ale zajisté tyto typy kabelek znáte. Již podle názvu se dá leccos odvodit. Bucket bag jsou menší kabelky ve tvaru kbelíku či vědra, které se nahoře stahují šňůrkou a mají nastavitelný popruh přes rameno. Svým vzhledem připomínají spíše batoh nežli kabelku, ale jejich způsob nošení je stejný jako u tašek. Pokud si tedy nevíte rady, neumíte se rozhodnout, tak je pro vás bucket bag tou správnou volbou. Spoustu modelů nabízí samozřejmě již několikrát zmiňovaná značka H&M.

Zdroj: H&M

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky, módní kabelky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu