Trocha retro stylu – Propínací svetříky

Trocha retro stylu – Propínací svetříky

9. prosince 2010, propínací svetříky, zima 2010, zimní oblečení, zara, pepe jeans, tommy hilfiger, zimní kolekce, 50. a 60. léta

Sponzorované odkazy

Všichni víme, že se móda neustále vrací, a proto této sezóně budou letos vládnout 50. a 60. léta v podobě propínacích svetříků, které patří k jedněm nejlepším módním kusům. Jsou velice příjemné na nošení, dají se skvěle kombinovat a všem padnou. Vyrazte proto na nákupy a nebo na návštěvu k babičce a pro propínací svetřík si určitě udělejte místo ve své skříni!

Velikou výhodou, kterou propínací svetříky mají, jsou doplňky. Můžete k nim nosit téměř cokoliv. Velice se k nim budou hodit velké korále či náramky. Vlasy si upravte pomocí jakékoli čelenky. Na nožky oblékněte vzorované punčocháče a na hlavu nasaďte nějakou trendy hučku. Nebojte se kombinovat, protože s propínacími svetříky nemůžete nic zkazit.

Propínací svetříky ZARA

Zimní kolekce propínacích svetříků od značky ZARA působí velmi usedle. Ocení ji především ženy, které nemají rádi příliš pestré barvy a ty, které si chtějí nejvíce připomenout 50. a 60. léta. Propínací svetříky od značka ZARA se svetříkům z těchto let podobají snad nejvíce. I když kolekce neoplývá originalitou, obsahuje všechny moderní prvky, jakými jsou tygrované i grafické vzory, puntíky a nestejné knoflíčky.

Propínací svetříky PEPE JEANS

Módní značka Pepe Jeans potěší se svou zimní kolekcí propínacích svetříků zejména mladé dívky a slečny. Pepe Jeans se odjakživa zaměřuje svým módním oblečením především na mladé lidi, a proto jsou kolekce značky, tak odvážné. Stejně tak je tomu i u propínacích svetříků. Nikdy by jste nevěřili, co s tak usedlým módním kusem dá udělat. Pepe Jeans hlavně kombinuje a propínací svetříky jsou barevné, vzorované a originální. Pokud chcete tuto zimu zazářit, vsaďte na propínací svetříky Pepe Jeans.

Propínací svetříky TOMMY HILFIGER

Propínací svetříky značky Tommy Hilfiger jsou velice jednoduché a ležérní. Díky své jednoduchosti jsou velice líbivé. Mají podobný střih a hrají všemi barvami od pastelové růžové až po elegantní černou. Na propínacích svetřících značky *Tommy Hilfiger vás upoutají *roztomilé kapsičky, které vlastní každý svetřík. A to hlavní! Hodí se pro všechny věkové kategorie, a jestliže máte bujnou fantazii a jste vynalézavý, váš propínací svetřík může vypadat pokaždé jinak.

Zdroje: www.polyvore.com www.zara.com www.usa.tommy.com www.pepejeans.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu