Crabtree & Evelyn Gardeners: neobvyklé vůně k mytí

Crabtree & Evelyn Gardeners: neobvyklé vůně k mytí

9. ledna 2017, Crabtree & Evelyn Gardeners, mýdlo, neobvyklé mytí, vůně mrkve, vůně okurky, vůně hlávkového salátu, vůně rajčat, luxusní mýdlo, přírodní kosmetika, čistota, krása, hydratace

Sponzorované odkazy

Historie značky Crabtree & Evelyn sahá do roku 1972, kdy se tradiční britská rodina rozhodla pro výrobu luxusního mýdla. Toto drobné rodinné podnikání se časem rozrostlo a nyní je ze značky mezinárodní a celosvětově uznávaný výrobce nejen luxusní tělové kosmetiky, ale i přírodních vůní, gastronomických specialit a dárků pro radost. Tato značka sází na léty prověřenou výrobu za použití přírodních surovin a tohoto specifika si váží i britská královská rodina, jelikož Crabtree & Evelyn je jejich oblíbenou kosmetickou značkou. Požitek z kvalitních britských produktů si můžete dopřát ale i vy a nyní například s kolekcí Crabtree & Evelyn Gardeners, která nabízí neobvyklé mytí v podobě nevídaných vůní.

Mýdla s vůní hlávkového salátu, okurky, mrkve či rajčat


Pokud si myslíte, že máte všechny možné kosmetické vůně v malíku, tak nová kolekce Crabtree & Evelyn Gardeners vás možná přesvědčí o opaku. Tato kolekce je inspirována zahradničením a s ním spojeným svěžím vzduchem a jemnými slunečními paprsky. Snaží se oslavovat zahrádkáře a jejich čas strávený na drobných políčkách plných zeleniny, kytiček a bylinek. Sortiment kolekce Gardeners ztělesňuje důležitost řemeslné výroby a úrodnost anglických zahrad, za kterou se především zasluhuje deštivé a mírné počasí. Mýdla z této kolekce jsou vyrobena z kvalitních ingrediencí, svou vůní připomínají čerstvě sklizenou zeleninu – hlávkový salát, okurku, mrkev a rajče.

Vůně hlávkového salátu

Možná trošku netradiční slovní spojení. Málokdo by dokázal přesně specifikovat nevýraznou vůní hlávkového salátu, ale mýdlo z kolekce Gardeners je toho schopné. Pro větší intenzitu a radost z mytí jsou do mýdla přidány i vůně melounu a citrónu, které dodají trochu hořké salátové vůni kousek sladkosti a štiplavosti.

Okurkové mýdlo

Vůně okurky není v kosmetické branži až tak netradiční. Už jsem se mnohokrát setkala s produkty s okurkovou vůní a musím říci, že jsem byla mile překvapena. Tato vůně je svěží a příjemná. Mýdlo od Crabtree & Evelyn je stejně jako ostatní doplněno o palmový olej, šalvěj a rozmarýn, které se starají o hydrataci vaší pokožky.

Mýdlo s vůní mrkve

Odjakživa jsem měla ráda mrkvový salát, a proto mne mrkvové mýdlo z kolekce Gardeners tak fascinuje. Lehce nasládlá vůně mrkve je v tomto případě doplněna ještě o vůni pikantní dýně a svěží ranní rosy. Pro mýdla od britské značky je nejdůležitější hlavně vaše krása a čistota, o čem se můžete jejich používáním sami přesvědčit.

Rajčatově provoněné mýdlo

A jako poslední nabízí kolekce mýdlo s vůní rajčat. I v tomto případě se jedná o zcela netradiční spojení, ale pokud máte k rajčatům třeba zalíbení, rozhodně vás nadchne. Vůně šťavnatých rajčat se mísí s vůní bazalky, jež nám může trochu připomínat Itálii, s vůní vodních květů a aromatického hřebíčku. I s tímto mýdlem si tedy můžete dopřát svěžest zeleninových zahrádek.

Zdroj: Crabtree & Evelyn

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu