Nový podzimní lookbook s Pandorou!

Nový podzimní lookbook s Pandorou!

3. října 2016, Pandora, podzimní kolekce, Essence, Rose, zirkony, podzim 2016, novinky, geometrické vzory, minimalismus, stříbro, bižuterie, šperky, náušnice, přívěsky, srdíčka, prsteny, brilianty, podzimní lookbook, trendy

Sponzorované odkazy

Známá a velice oblíbená šperkařská společnost Pandora představuje zbrusu nový podzimní lookbook, kde na vás čeká spoustu zajímavých kousků se třpytivými zirkony. Pandora si letos na podzim pohrává s trendy vintage stylem, kdy své zirkony obrousila do briliantových tvarů a zasadila je do šperků, které se podobají stylu Art Deco. V některých špercích se dokonce kombinuje geometrický minimalismus a vintage. Takovým příkladem jsou prstýnek a náušnice Sparkling Elegance, které jsou jedinečnou kombinací moderních linií a klasických řezů.

Kolekce Essence

Další novinkou je představení kolekce Essence, kde naleznete vskutku inspirativní hodnoty. Pandora se v této kolekci snaží jít ruku v ruce s módními trendy, a proto své raritní přívěšky ozdobila barevnou perleťovou mozaikou, které jsou vskutku inovativní řemeslnou technikou. Bílý přívěšek má symbolizovat otevřenost a laskavost, modrošedá barva reprezentuje harmonii a vyrovnanost a růžový přívěšek zpodobňuje něhu a péči. Nejde zde tedy jen o perfektní šperkařskou práci, ale i o hlubší význam, který tyto přívěšky nesou. I z tohoto důvodu se stávají oblíbeným dárkem, kterým lze říci, co pro vás dotyčný člověk znamená, nebo jaký je. Součástí kolekce je i stříbrný náramek a řetízek, na které lze přívěsky navlékat a nosit.

Pandora Rose

Vedle kolekce Essence se letos na podzim 2016 představuje i kolekce Rose. Zde se společnost Pandora rozhodla přepracovat několik populárních motivů a klasických vzorů, které následně zbarvila do elegantní načervenalé barvy. Kolekce obsahuje několik oblíbených přívěsků zdobených kubickou zirkonií. Snad nejčastějším motivem jsou zde srdíčka a abstraktní vzory. Některé z přívěsků jsou zajímavě prolamované, jiné zase celistvé. Je jen na vás, po kterých s radostí sáhnete. Kolekce Essence nabízí i stejně bohatý výběr prstýnků, které se třpytí při každém odrazu světla. Práce je velmi decentní a jemná. Hodí se tudíž pro každou z žen. U náušnic se znovu objevuje u Pandory oblíbený minimalismus. Tyto kousky jsou velmi roztomilé, obzvlášť pokud se jedná o motivy srdíček a mašliček.

Zdroj: Pandora

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu