Podzimní vyladění s Pandorou

Podzimní vyladění s Pandorou

31. října 2016, Pandora, podzim 2016, šperky, medailonky, zlato, stříbro, náramky, náušnice, přívěsky

Sponzorované odkazy

Pandora nás pro podzim 2016 bere na procházku do dávných časů, které mají své neodolatelné a jedinečné kouzlo. Podlehněte i vy šperkům připomínajícím viktoriánskou dobu a užijte si podzim plný elegantní nostalgie. Ať už zvolíte zlato, stříbro nebo zirkon, pro novou sezónu budete s Pandorou vypadat dokonale.

Geometrie s vůní minulosti

Starožitné prsteny i subtilní visací náušnice získávají pro novou sezónu díky Pandoře zcela nový a moderní vzhled, zároveň si však stále zachovávají starodávný půvab. Dokonale korespondují s trendy z módních přehlídkových mol, kterým vévodily flitry a také kousky, jež se svým designem vrací, stejně jako mnoho šperků z nové kolekce Pandora, do minulosti. Za pozornost stojí puzetkové i visací stříbrné náušnice s kamínky různých výbrusů. Dokonalým osvěžením každého looku pak bude prstýnek v Art Deco stylu, který je možné nosit i spolu s dalšími prsteny.

Třpyt oslňujících kapek

Jestliže jste také někdy obdivovali krásu průsvitných kapek rosy, pak vás potěší šik šperky z podzimní kolekce Pandora, které se nechaly inspirovat právě jimi. Unikátním kouskem jsou zde visací náušnice, které je možné nosit dvěma způsoby – s kapičkou ozdobenou pavé nebo bez ní – podle toho, zda by měly ladit s vaším denním či nočním lookem. Velmi povedený je také síťovaný náramek se strukturovaným vzhledem, jehož měnící se design mohou doplňovat až tři přívěsky. Nebo můžete následovat současné trendy a ozdobit se hned několika náramky najednou.

Medailonky pro dokonalý styl

Viktoriánská tradice překrásných medailonků si své místo najde i v dnešní době. Pandora je dokázala přetvořit do okouzlujících přívěsků na náhrdelník i do náramkového přívěsku. Díky nim si můžete své vzácné vzpomínky nosit neustále u sebe, schované do stříbrné obroučky za minerálním nebo safírovým sklem. Pokud hledáte dokonalý dárek pro někoho velmi blízkého, budou tyto medailonky od Pandory tím pravým. Nejenže vzdávají hold dávným časům, ale zároveň vyjadřují to, co je pro vás v životě opravdu důležité.

Foto: Pandora

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu