Nezbytné podzimní kousky od F&F

Nezbytné podzimní kousky od F&F

17. října 2016, podzim, F&F, styl trendy, oblečení, oděvy, dámská móda, kousky, klíčové, hlavní, nezbytné

Sponzorované odkazy

Právě nastal čas udělat definitivní tečku za létem. Přivítejte nové roční období s grácií a samozřejmě novým šatníkem. Kolekce od F&F je zde v celé své kráse. Jaké jsou nejžhavější trendy letošního podzimu? To ví F&F, které je vždy o krok napřed. Vychutnejte si následující měsíce plnými doušky!

F&F podzimní kolekce

Podzim se přiblížil až nečekaně rychle a každá žena řeší, co na sebe. Podzimní počasí přináší nejenom chladná rána, zkracující se večery a změnu času. Nadcházející chladné počasí si zpříjemněte veselými barvičkami, které jsou módní i tuto sezónu. V podzimních trendech opravdu nečekejte žádnou nudu! Barvičky, výšivky, květy a příjemné materiály. Takhle krásně se nám vybarvil podzim 2016.

S novou kolekcí od F&F se připravíte na podzim od hlavy k patě v jeden okamžik.S novou kolekcí od F&F se připravíte na podzim od hlavy k patě v jeden okamžik.

Krajkové pokušení

Teplé počasí nám sice ukázalo záda, na druhou stranu nastává čas společenských událostí a různorodých oslav. Krajka byla in v létě, naopak tomu není ani teď. Není jiné látky, která by překonala kouzlo a něžnou svůdnost krajky. Pořízení kousku s krajkou by měla zvážit každá žena, protože je známo, že v mužích vzbuzuje zvědavost a představivost.

Trendy šaty s průhlednými detaily, rafinovanou krajkou jsou dokonalým podzimním kouskem.Trendy šaty s průhlednými detaily, rafinovanou krajkou jsou dokonalým podzimním kouskem.

Kouzlo výšivek

Podzimní sezóna vrací do hry výšivky a nápadné květinové potisky, které nechybí v kolekcích těch nejpřednějších módních značek. V nabídce F&F dominuje bunda zvaná bomber. Díky něžné květinové aplikaci jej můžete nosit i k šatům.

„Kreativní výšivky s nápaditými detaily jsou tuto sezónu klíčovým přehlídkovým trendem, a zdobí vše od šatů až po bundy a sukně.“„Kreativní výšivky s nápaditými detaily jsou tuto sezónu klíčovým přehlídkovým trendem, a zdobí vše od šatů až po bundy a sukně.“
Bomber je naprostým hitem. Tento tvrďácký kousek zkuste zkombinovat například i s krajkovými šaty. Vyzkoušejte nevšední podzimní kombinaci.Bomber je naprostým hitem. Tento tvrďácký kousek zkuste zkombinovat například i s krajkovými šaty. Vyzkoušejte nevšední podzimní kombinaci.

Bílá košile

Bílá košile by měla tvořit základ každého šatníku. Stejně jako u černé i zde platí, že za pomoci různých doplňků lze s bílou vyčarovat outfity pro různé příležitosti.

F&F bílou košili povýšil na super padnoucí kousek, který podtrhne vaši postavu. F&F nabízí bílou košili v mnoha lákavých variacích. Romantický nádech dodají volánky či svůdné detaily – holá ramena. Pro ležérní look si pořiďte oversized košili s ohrnutými rukávy, které jsou skvělou kombinací ke koženkovým legínám.

Věčná klasika – bílá košile.Věčná klasika – bílá košile.

Perfektní šatovky

Velmi oblíbené jsou krátké společenské šaty, které nemají rukávy a nazývají se šatovky. Tento kousek se dá skvěle vrstvit a přináší nekonečné množství šik kombinací. Vzhledem k chladnějšímu počasí oblečte pod šaty bílou košili a přes ni tolik moderní bomber nebo džínovou bundičku.

Kostkované šaty versus vínové šaty s laclem. Oboje F&F.Kostkované šaty versus vínové šaty s laclem. Oboje F&F.

Už máte uvolnění místo pro klíčové kousky podzimu ve své skříni? Nachystejte se. Je čas nakupovat!

Foto: F&F

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu