Buďte bio se značkou Inlight a jejím vlasovým elixírem!

Buďte bio se značkou Inlight a jejím vlasovým elixírem!

29. října 2016, Bio Inlight, vlasová kosmetika, elixír, bio produkt, přírodní produkt, přírodní kosmetika, 100% bio, kopřiva, lopuch, jojobový olej, rozmarýn, regenerace, hydratace, vypadávání vlasů, poškozené vlasy, růst vlasů, třepení, lámání

Sponzorované odkazy

Kosmetická značka Inlight se zrodila díky dlouholetému přátelství a profesionálnímu vztahu mezi Centrem homeopatické medicíny v Neapoli a lékařem Marianem Spieziou a jeho ženou Loredanou. Ve Velké Británii patří oba dva k průkopníkům v oblasti přírodní bio péče o pleť, na které značka Inlight buduje svůj úspěch. Nejen třicetiletý výzkum na poli rostlin a lékařské praxe je unikum receptury Bio Inlight. Značka sází i na profesionální výrobní postupy, kdy jsou suroviny zpracovávané co nejšetrněji, aby si zachovali své přírodní vlastnosti. Z přírody lze totiž načerpat spoustu bohatství, když není zatěžována hnojivy, pesticidy, kontaminací a geneticky modifikovanými úpravami.

100% bio vlasová kosmetika

Mnoho z nás si uvědomuje, že naše vlasy jsou velmi zatěžované. Jejich vlastnosti se mění s věkem v rámci hormonálních výkyvů či častým stresem a dokonce i špatným životním stylem. Vlasům škodíme ale i cíleně a to častým kulmováním, fénováním, horkou vodou a žehlením. Faktorů, které negativně ovlivňují naše vlasy, existuje ještě celá řada a proto britská BIO kosmetika Inlight přišla s unikátním vlasovým elixírem, který obnoví růst našich vlasů a regeneraci jejich vláken.

Vlasový elixír s kopřivou a lopuchem

Tato konkrétní vlasová kosmetika je stejně jako ostatní produkty od značky Inlight 100% bio. Složkami elixíru jsou kopřiva, která se již odpradávna používá při problémech s padáním vlasů. Posiluje vlasy od kořínků a napomáhá obnovovat jejich zdraví a lesk. Dále vlasům prospívá rozmarýn, který má výrazné prokrvující účinky, čímž stimuluje aktivitu vlasových cibulek a tím i rychlejší růst vlasů. Lopuch taktéž podporuje růst vlasů, ale zamezuje i jejich nadměrnému padání a maštění. A v poslední řadě jeden z nejcennějších rostlinných olejů – jojobový olej, jenž vlasy chrání před ztrátou hydratace, kvůli níž se vlasy třepí a lámou.

Jedinečný vlasový elixír lze využívat jako kúru při těžkých vlasových problémech i jako balzám či kondicionér pro posílení zdraví a lesku. Tento přírodní produkt nabízí totiž čtyři způsoby využití. Jednak má regenerační efekt, je možné ho použít pro obnovu a výživu vlasového vlákna, ale může nám pomoci i při tvarování účesu a v letní sezóně poslouží jako ochrana před chlórem a mořskou solí. Je k dostání na e-shopu www.biOrganica.cz.

Zdroj: Biorganica

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu