Crabtree&Evelyn je kozí!

Crabtree&Evelyn je kozí!

25. října 2016, Crabtree&Evelyn, kosmetika, přírodní kosmetika, bio kosmetika, kozí mléko, suchá pleť, péče o pokožku, péče o pleť, citlivá pleť, regenerace, hydratace, sprchové mléko, tělové mléko, krém, mýdlo, bambucké máslo, vitamín E, antioxidační účinky

Sponzorované odkazy

Tradiční britská značka Crabtree&Evelyn vsází na přírodní suroviny už více než 45 let. Ačkoli se může zdát, že vědomě zaměřuje svůj marketing na cílové skupiny poblázněné produkty s jedinečnou bio kvalitou, není tomu tak. Značka vznikla již roku 1972 a již od svých počátků se specializovala na přírodní luxusní mýdla. Dnes tento celosvětově uznávaný koncern nabízí nejen kosmetiku, ale i gurmánské speciality a dárkové předměty. Originální britský design může nadchnout i vás, tak neváhejte, protože kosmetika Crabtree&Evelyn je nyní kozí!

Nová kolekce kosmetiky Crabtree&Evelyn

Pokud máte vytříbený styl a svou kosmetiku si vybíráte opravdu důkladně, tak si rozhodně nenechte ujít nejnovější kolekci Crabtree&Evelyn, která je vyrobená z kozího mléka. Přežvýkavci žijí ve volném chovu, a proto je kozí mléko vysoce kvalitní. Tato nevšední ingredience skvěle pečuje o citlivou pleť. Produkty jsou obohacené i o ovesná jádra s vyživujícími antioxidačními účinky nebo bisabol, zjemňující alantoin a vitamín E. Ve složení nechybí ani kašmír pro hydrataci a luxusní komfort, který citlivé pleti prospívá.

Péče o pokožku rukou

Naše ruce zatěžované během celého dne a nová kolekce Crabtree&Evelyn to bere v potaz. Naleznete zde proto například šetrné mýdlo, díky jehož vyváženému pH nejsou ruce po umytí vysušené. Kolekce obsahuje rovněž krém, který intenzivně vyživuje a regeneruje suché ruce. Je obohacen nejen o exluzivní složku kozího mléka, ale také o uklidňující směs bohatou na živiny, olej z makadamiových ořechů, bambucké máslo a myrhu.

Hydratace celého těla

Pravidelná péče o pleť celého těla by také neměla být opomíjená. Značka Crabtree&Evelyn vyvinula ihned dva tělové krémy. První z nich je určen osobám se suchou pokožkou a vyrábí se v komfortním balení s dávkovačem. Druhý zajišťuje luxusní péči o citlivou a jemnou pokožku a je k dostání v klasickém krémovém balení.

Sprchová mléka

Péče o pokožku s kosmetikou Crabtree&Evelyn může být příjemnou záležitostí při sprchování či koupeli. Svou pleť můžete hýčkat sprchovým mlékem, které má krémovou texturu, zklidňující pěnu a jemnou vůni nebo zkuste mléko do koupele, které hýčká citlivou pokožku a zklidňuje všechny smysly. Zážitek z koupele umocňuje vůně levandule, pelargónie a cypřiše.

Zdroj: Crabtree&Evelyn

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu