Creepers boom pokračuje: V podzimním vyladění

Creepers boom pokračuje: V podzimním vyladění

16. října 2016, Puma, Fenty by Rihanna, Creepers, tenisky, desig, podzimní barvy, sportovní obuv,

Sponzorované odkazy

Spolupráce firmy Puma s Rihannou a spolutvorbě na teniskách Creepers má své další, již v pořadí třetí pokračování. Obrovský ohlas těchto trendy neotřelých kousků v podobě sporty laděného obutí stále trvá.

Tak jako první Creepers tenisky okamžitě zaujaly a následně rychlostí blesku zmizely z prodejních pultů, stejně tak je následovala letní vlna těchto kousků v trendy barvičkách. O nich v našem magazínu psali.

Legendární hvězdná zpěvačka Rihanna z Barbadosu je zároveň ambassadorkou značky Puma a mimoto i kreativní ředitelkou. Již více než dva roky. A jejich kolekce Fenty by Rihanna se stále skví na výsluní zájmu. Má to své opodstatnění, jelikož jsou to sporty botky opravdu zajímavě řešené a originální. Od představení kolekce na Fashion Week 2016 jsou Creepers trhákem značky Puma.

Tenisky jsou zajímavé z prvního pohledu svojí hrubou podrážkou a přitom jemným laděním svršku botky. Což de facto moc nejde dohromady a přitom to spolu ladí více než skvěle a dotváří jedinečnost Creepers tenisek jako takových.

A tak jsou originální tenisky Creepers z kolekce Fenty by Rihanna a značkou Puma zpět. A tentokrát v ryze podzimních barvičkách jak pro ženy, tak pro muže. K mání jsou Creepers v ryze černé a ryze bílé barvě, rovněž dostanete černé v kombinaci s bílou aplikací a také celé béžovohnědé.

Podzimní Creepers jsou k mání v Puma Concept Store v OC Palladium v Praze, v prodejnách Footshop, Fresh Labels, Queens, Woodies, Brands24 a dále na Super-kecky.cz a Puma.com.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu