Nové vůně Zadig & Voltaire

Nové vůně Zadig & Voltaire

4. listopadu 2016, Zadig&Voltaire, parfémy, dámské parfémy, pánské parfémy, vůně

Sponzorované odkazy

Jedinečné spojení vzácných složek a neodmyslitelná stopa uměleckého pařížského života – to jsou nové vůně značky Zadig & Voltaire. Značka, která se proslavila svým rockovým trendy stylem, přináší varianty parfémů pro ženy a pro muže, jež dokonale ztělesňují její ležérní a moderní styl.

Andělský rock Zadig & Voltaire

Thierry Gillier se při zakládání značky Zadig & Voltaire nechal inspirovat životem rockového hrdiny Zadiga a také revolučního filozofa Voltaira. Značka tak získala nádech mladistvosti, svobodomyslnosti, ale také uměleckého a hlavně pařížského ducha. Na těchto hodnotách staví i nová dvojice vůní, jimž vdechlo podstatnou část identity i partnerství se společností Beauté Prestige International.

Protiklady, které se přitahují

Při vytváření vůní Zadig & Voltaire se Thierry Gillier nenechal svázat pravidly, ale naopak si vzal za příklad svobodnou Paříž a inspirací mu bylo umění. Díky tomu vypráví vůně i samotné flakonky příběh – příběh navždy mladého páru, který je tvořen protiklady, jež se navzájem přitahují. Jedinečnou osobnost podtrhávají už vrchní tóny – jasmín pro ni, citrusy pro něj, dokonalou harmonii pak dodává kaštan, sladká vanilka a vonná pryskyřice.

This is HER &This is HIM

Dámská varianta vůně vaše smysly ošálí smyslným hedvábím a kašmírem, které dokonale ladí s pařížskou elegancí. Arabský jasmín zdobený bílým pepřem zase přidá nezbytnou hravost, dokonalou sladkost zase obstará kombinace kaštanu a vanilky. Perfektní tečku pak přidává santalové dřevo, typická složka značky Zadig & Voltaire. Pánská verze pak evokuje mladého džentlmena s rockovým srdcem, jehož sebevědomí podtrhuje kořenitá vůně grapefruitu a černého pepře. Tento muž však nezapře ani svou něžnost, která se projevuje sladkými tóny vanilky a pryskyřice. Obě verze parfémů jsou k dostání exkluzivně v parfumeriích Douglas, dámskou variantu za doporučenou cenu 1650 Kč (30ml), 1950 Kč (50ml) a 2690 Kč (100ml), pánskou verzi za 1550 Kč (30ml), 1650 Kč (50ml) a 2250 Kč (100ml).

Foto: Zadig & Voltaire

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu