Provětrejte podzimní šatník s KiK!

Provětrejte podzimní šatník s KiK!

2. listopadu 2016, KiK, dámská, móda, pánská móda, dětská móda, šatník, outfit, oblečení, oděvy, podzimní kolekce, bundy

Sponzorované odkazy

Jak se obléknout do sychravého podzimního počasí? Inspirujte se v prodejnách módního řetězce KiK, který představuje novou kolekci. Má říz. Provětrejte si šatník!

Na blížící se chladné dny rozhodně nezapomíná KiK se svoji novou módní kolekcí, která se dá charakterizovat jako sportovně elegantní móda pro všechny věkové kategorie. Hezké a funkční. Nevěříte, že tato slova jdou dohromady? Kik v nejnovější kolekci přináší stylové oblečení, které je nejenom praktické, ale budete v něm vypadat skvěle! Módním trendům podléhá nejenom běžná konfekce, ale i sportovní móda. Dávno také neplatí, že sportovní oblečení je určené výlučně na sportovní aktivity. Funkční oblečení může skvěle posloužit i na běžné nošení do práce i společnosti.

Sportovní móda umí být krásná a funkční zároveň.Sportovní móda umí být krásná a funkční zároveň.

Dámy

Bez správné bundy se v chladném počasí neobejdete. Sáhněte po kvalitní softshellovce s bezpečnostními reflexními prvky, které oceníte zejména po setmění. Tato bunda je opravdu víceúčelová, využijete ji jak do lesa, tak na běžné pochůzky. K dostání je i pro baculky, kterým bude moc slušet.

Softshellová funkční bunda v barevném provedení šedé, bílé a růžové a multifunkční bunda s reflexními prvky. Obojí za 629 Kč.Softshellová funkční bunda v barevném provedení šedé, bílé a růžové a multifunkční bunda s reflexními prvky. Obojí za 629 Kč.
Softshellová bunda v zelené za 699 Kč a v šedě růžové za 799 Kč.Softshellová bunda v zelené za 699 Kč a v šedě růžové za 799 Kč.

Módní vesty. Na první pohled nenápadný kousek oblečení, který však dokáže s vaším oufitem divy. Vestičku využijete jak v létě, tak v zimě. Módní jsou ty péřové, které zahřejí. Pod vestu oblečte teplý, vlněný svetr, který se rázem stane vašim nejlepším společníkem a pomůže vám s bojem proti chladným, podzimním ránům.

Kik vesta za skvělých 349 Kč.Kik vesta za skvělých 349 Kč.

Zaměřeno na pány

Funkční móda je nedílnou součástí všech outdorových sportů a aktivit zejména pro muže. I pánská obdoba sotshellových bund je nadčasovým kouskem, který je propracovaný kombinací funkčnosti a designu. KiK softshellovka 3v1 je celoroční typ, který se hodí pro všemožné aktivity. Vnější plášť je z nepromokavého a prodyšného materiálu, který vás ochrání před nástrahami počasí, vnější část vás zahřeje.

Softshellová bunda v pánské variantě za 799 Kč.Softshellová bunda v pánské variantě za 799 Kč.
Softshellová bunda 3v1 s reflexními detaily za 799 Kč.Softshellová bunda 3v1 s reflexními detaily za 799 Kč.

Pro ty nejmenší

Kik myslí i na ty nejmenší. KiK pro děti je módou barevnou a cenově výhodnou. Pořiďte pro vaše nejmilejší novou bundičku, která bude mít nejmodernější design. Prověřená kvalita zajistí pohodlné nošení pro ještě pohodlnější hraní. Bunda má v sobě další, odepínací vrstvy, což je velmi praktické. Vězte, že ji děti budou rády nosit.

Tři bundy v jedné za 529 Kč nebo dětská fashion bunda za 429 Kč a dětská vestička s beránkovou podšívkou za krásných 139 Kč.Tři bundy v jedné za 529 Kč nebo dětská fashion bunda za 429 Kč a dětská vestička s beránkovou podšívkou za krásných 139 Kč.

A v čem vyrazí ven vaše rodina? Buďte na podzim cool a nemrzněte!

Foto: KiK, Flicker

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu