Líčení na vlně podzimu

Líčení na vlně podzimu

14. listopadu 2016, make-up, líčení, podzimní líčení, rtěnky, bio rtěnky, bio kosmetika, kosmetika, Zuii Organic, Bioorganica

Sponzorované odkazy

Listy stromů se už začaly zbarvovat do tónů žluté a vínové a příroda nám tak dává najevo, že bychom se do podzimních barev měli začít ladit i my. Kromě oblečení nezapomeňte sladit s podzimem také svůj make-up. Nejnovější kosmetické trendy nabízí mnoho možností, jak si podzimní odstíny osvojit. My radíme začít rty!

Zářivé odstíny bio rtěnek Zuii

Podlehla jste i vy touze po výrazných a trendy rtech? Pak si nenechte ujít řadu rtěnek značky Zuii Flora Lipstick. Jedná se o krémové rtěnky, které, jak název řady napovídá, jsou vyrobené z květin. Jejich dalším velkým plusem je fakt, že se prodávají v certifikované bio kvalitě. Rtěnky kromě nádherných odstínů poskytují rtům i další důležité faktory, jakými jsou ochrana, hydratace, zklidnění a navíc jsou vyživující. O to se stará především jejich složení, ve kterém nechybí jojoba, slunečnicový olej bohatý na vitamíny A a E, vápník a aloe vera s vitamíny B1, B2 a B6.

Tóny podzimu

Rtěnky Zuii Flora Lipstick jsou k dostání hned v osmnácti odstínech. Nejoblíbenějším z nich je odstín Classic Red, v závěsu za ním jsou trendové podzimní tóny Plum a Wine, které dokonale ladí s náladou tohoto ročního období. Zakoupit je můžete na webu Bioorganica.cz za 545 Kč.

ZUII Organic – seznamte se

Pokud značku dekorativní biokosmetiky Zuii Organic neznáte, určitě by vaší pozornosti neměla uniknout. Její produkty jsou vyráběné ručně v Austrálii a z 95 % jsou složené z květin a jejich výtažků certifikovaných v biokvalitě. Mezi další přísady, které v těchto přírodních výrobcích můžete najít, patří esenciální oleje, vitamíny a minerály, čímž můžete dosáhnout toho, že budete díky této kosmetice krásná, ale zároveň bude o vaši pleť pečovat a léčit ji. Vyzkoušejte kosmetiku bez chemických látek z ropy, parabenů, konzervačních látek a geneticky modifikovaných složek. Kromě rtěnek můžete vyzkoušet například voňavý make-up či tužky na obočí oceňované celou řadou vizážistů.

Foto: Bioorganica

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu