Trendy dneška s H&M

Trendy dneška s H&M

6. listopadu 2016, H&M, oblečení H&M, dámské oblečení, H&M kolekce, podzim 2016, zima 2016, zimní obuv, zimní oblečení, zimní doplňky

Sponzorované odkazy

Oblíbená značka dámského, pánského i dětského oblečení H&M nás pro novou sezónu podzim/zima 2016 doslova zahltila spoustou nových kolekcí. Každá z nich je originální a pokrývá některý z největších současných trendů. Jaká bude ta vaše?

Nově minimální kolekce H&M

Minimalismus hraje v módě letošního podzimu a zimy výraznou roli, a tak se pochopitelně promítl i do kolekcí H&M. Představuje se nám ve spíše neutrálních tónech béžové, šedé, hnědé, bílé, ale i podzimní vínové. Minimalismus z této kolekce číší ze všech stran, jednotlivé kousky jsou jednoduché a hladké, téměř bez vzorů a potisků. Střihy jsou pohodlné a volné. Oblečení je díky své jednoduchosti velmi dobře kombinovatelné a také nadčasové, a nabízí možnost vytvořit si dokonalý podzimní outfit.

Rockový remix

Koženka, černá barva, zipy, cvočky a oblíbené rockové a metalové kapely – tak by se ve zkratce dala popsat kolekce H&M s názvem Rockový remix. Není to kolekce pro princezny, ale pro ženy s drsnou rockovou duší, které se rády halí do tmavých barev. V nabídce jsou sexy motorkářské bundičky, koženkové kalhoty i sukně, pohodlné volné svetry, kostkované košile, boty na zavazování i topy s motivy oblíbených skupin. Bude váš ten s Metallicou, nebo jste spíše fanouškem Led Zeppelin?

Severská imprese

Podzim však nemusí být jen tmavý a ponurý, barvy mu totiž sluší také. Tóny modré, růžové, vínové, zelené i oranžové nás čekají v kolekci s názvem Severská imprese, která se nechala inspirovat krásami přírody, jež divoký sever nabízí. Na první pohled zaujmou svetry z žakárového úpletu, dlouhé hřejivé cardigany i trendy roláky. Přestože zde pletenina hraje prim, nechybí ani pohodlné džínové košile nebo semišová bunda, která se v zimě bude jistě hodit. Chladnému počasí jsou uzpůsobeny i boty, jejichž úkolem je udržet naše nohy v teple. Vybrat si můžete mezi zateplenými botami v chelsea stylu, šněrovacími semišovými botami i semišovými teniskami s podšívkou.

Foto: H&M

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu