Vítěz Allure Best of Beauty Award? Řasenka od Elizabeth Arden

Vítěz Allure Best of Beauty Award? Řasenka od Elizabeth Arden

24. listopadu 2016, Vítěz, Allure Best of Beauty Award, řasenka, Elizabeth Arden, Best Dramatic Mascara

Sponzorované odkazy

Mít překrásné, dlouhé řasy by chtěla každá žena. S kvalitní řasenkou se sen o dokonalých řasách stane skutečností. Vyzkoušejte hvězdnou řasenku Elizabeth Arden, vítězku prestižních Allure Best of Beauty Award.

Dramatický objem – prodloužení – Push-up efekt. To je řasenka snů. Řasenka Elizabeth Arden.Dramatický objem – prodloužení – Push-up efekt. To je řasenka snů. Řasenka Elizabeth Arden.

Multi-efektní Grand Entrance Mascara

Řasenka s příznačným názvem Grand Entrance Mascara je vyrobena za pomocí triple technologie, která jak mávnutím kouzelného proutku zvýrazní vaše řasy způsobem dosud nevídaným – budete k nepřehlédnutí. Okamžitě zesiluje objem, odděluje jednotlivé řasy, natáčí je a prodlužuje. Pochvalovat si budete zejména pohodlné nanášení díky ergonomicky zahnutému kartáčku trojúhelníkového tvaru, který umožňuje precizní aplikaci. Kartáček disponuje trojitými, střídavě umístěnými štětinkami, které zachytí a prodlouží každou jednotlivou řasu. Speciální „push-up" špička zároveň natočí a pozvedne řady ze všech úhlů pohledu.

„Wow“. To byla reakce hodnotitelů soutěže, když jedním tahem řasenku otestovali. Více slov netřeba dodávat.„Wow“. To byla reakce hodnotitelů soutěže, když jedním tahem řasenku otestovali. Více slov netřeba dodávat.

Říkáte si, že víc už od dobré řasenky neočekáváte? Omyl. Textura této řasenky je navíc obohacena o spoustu vitamínů a vyživujícího výtažku z rýžových otrub. Vaše řasy jsou tedy po celý den hydratované. Látky obsažené v řasence zabraňují slepování řas a nežádoucího vytváření hrudek. Je vhodná i pro velmi citlivé oči. Řasenka je ideální volbou i do nepříznivého počasí. Překvapí-li vás déšť, mrholení a sníh, vězte, že řasenka Grand Entrance to ustojí. Užijte si po celý den dokonale nalíčených řas bez rozmazání!

Výrobce uvádí, že řasenka byla dermatologicky testována. Z výzkumu z řad dobrovolnic vyplynulo, že 96 % žen uvedlo, že po nalíčení řasenkou jejich oči vypadaly větší. 93 % testovacích žen po jejím vyzkoušení přestalo používat falešné řasy, neboť dle jejich názoru použitím nové řasenky od Elizabeth Arden jsou jejich řasy srovnatelné s těmi falešnými, dokonce vypadají lépe.

Správná péče o řasenku

Je očividné, že správně zvolená řasenka, je základ. Na řasence byste opravdu neměla šetřit. Ruku v ruce s pořízením nové řasenky jde i následná péče a údržba nového líčidla, díky čemuž vám vydrží podstatě déle.

Správný postup při vytažení kartáčku z tuby je následovný: Otřít kartáček o okraj a tím odstranit přebytečnou barvu. V žádném případě s kartáčkem nekvedlejte dovnitř a ven. Neustálým zasouváním a vyndáváním kartáčku se do tuby dostane vzduch a zbytky uschlé barvy. Řasenku vždy dobře uzavřete a nevystavujte ji vysokým teplotám. Pamatujte, že jak u zubního kartáčku, tak i u řasenky platí pravidlo, že byste ji neměla nikomu půjčovat. Právě bakterie jsou všudypřítomné a lehce by se mohly dostat až do oka. Pokud se budete o svoji řasenku dobře starat, vězte, že vám vydrží podstatně déle. Avšak i řasenka má svoji maximální trvanlivost. Obecně platí, že po půl roce byste si měla pořídit novou.

Pozornost si zaslouží i péče o novou řasenku. Byla by přeci škoda, kdyby vaše investice předčasně vyschla.Pozornost si zaslouží i péče o novou řasenku. Byla by přeci škoda, kdyby vaše investice předčasně vyschla.

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden je synonymem luxusní péče o pleť. Kosmetická firma Elizabeth Arden má své kořeny v New Yorku. Právě tam v roce 1910 otevřela svůj první obchod s kosmetikou neúnavná a stále krásná Elizabeth Ardeno. Arden byla nekompromisní v kvalitě kosmetických produktů, ale rovněž vůči službám, které byly s prodejem kosmetiky spojené. Elizabeth Arden je dnes pojmem. Kdo by neznal světoznámou vůni Blue Grass a výraznou červenou rtěnku, kterou používaly ženy sloužící v ozbrojených silách během druhé světové války? Know-how společnosti je založeno na myšlence, že krása je prvorozenství každé ženy. Kosmetika Elizabeth Arden kombinuje výtažky bylin s vitamíny a nejnovějšími poznatky dnešní vědy.

Zakladatelka kosmetického velikánu – Elizabeth Arden.Zakladatelka kosmetického velikánu – Elizabeth Arden.

O soutěži

Allure Best of Beauty Award je každoroční soutěž v kosmetických produktech. Soutěží se hned v několika kategoriích – tělo, oči, vlasy, rty a nehty. Na doporučení Allure dá ročně přes 60 milionů žen. Více o soutěži na webových stránkách Allure Best of Beuty Award.

Řasenka Elizabeth Arden je další inovací v transformací řas! Vyzkoušíte ji i vy?

Foto: Elizabeth Arden, Flickr.com

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii kosmetika a líčení a make up.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu