Elegantní ve dne i v noci? S H&M hračka!

Elegantní ve dne i v noci? S H&M hračka!

22. prosince 2016, H&M, elegantní, den, noc, stále, outfit, šaty párty, společenské akce, dámské šaty, móda, dámská móda

Sponzorované odkazy

Začíná období, kdy se přebíhá z práce rovnou na večírek. Ukažte záda spěchu a zbytečné nervozitě plynoucí z nedostatku času. Vybrali jsme pro vás módní kousky z H&M, které se vyplatí mít ve skříni.

Radujte se z oblékání.Radujte se z oblékání.

Večer vás čeká společenská akce, ale jste celý den v práci a v žádném případě se nestíháte zajít domů se převléknout? Nejjednodušší je kombinovat oddělitelné kousky. V praxi to znamená vzít si vhodnou sukni, kalhoty nebo šortky a k nim univerzální vršek jako je klasická hladká halenka střídmé barvy. Jde to samozřejmě i s šaty, šatová varianta však vybízí svoji majitelku k větší fantazii v podobě vhodně zvolených doplňků. Elegantně, žensky a moderně budete vypadat v pouzdrové sukni, která se nosila už před sto lety a vrací se zpět na výsluní. Večerní look v tomto případě získáte pouhým přezutím do bot na podpatků. V případě doplňků zpozorněte! I malý detail krásně oživí „nudný“ pracovní oděv a nadělá hodně parády. Do pracovní tašky ráno přibalte pléd, klobouček, boty na vysokém podpatku a bižuterii. Velmi efektní jsou flitry, třpytky, krajky, třásně, kovové cvočky. V tomto případě platí, že čím barevnější a výraznější, tím lepší. Outfit na večer slaďte s in psaníčkem a zábava může začít.

Změna pracovního outfitu v ten večerní? Stačí rozpustit vlasy a vzít boty na podpatku. Snadněji to už nejde!Změna pracovního outfitu v ten večerní? Stačí rozpustit vlasy a vzít boty na podpatku. Snadněji to už nejde!

Šaty

Správně zvolený střih šatů je dostatečně elegantní do kanceláře, ale zároveň dost rajcovní, abyste byla středem mužské pozornosti. Pozor si dejte na správně zvolenou délku, ideální jsou šaty těsně ke kolenům. Klasickými koktejlkami v černé či bílé nic nekazíte. Módní jsou také pestrobarevné šaty. Zkuste i krajku, která letí!

Žebrované šaty za 599 Kč a černé krajkové za 599 Kč.Žebrované šaty za 599 Kč a černé krajkové za 599 Kč.

Luxusní kožíšek

Kožešinová vestička je vhodným prvkem garderoby, která plní i funkci praktickou – zakryje větší bříško. Při výběru sáhněte po umělém kožíšku, bude za to rádo nejedno zvířátko. Zdařilé imitace kožešiny na vestičkách různých střihů a barev koupíte takřka na každém rohu.

Vesta z umělé kožešiny za 1 299 Kč a vesta s plyšovou podšívkou za 949 Kč.Vesta z umělé kožešiny za 1 299 Kč a vesta s plyšovou podšívkou za 949 Kč.

Obuv

Boty na platformě vás promění v královnu večera a navíc krásně prodlouží nohy. Díky své univerzálnosti je můžete nosit na jakékoliv akce. Boty na platformě jsou pohodlnější než klasické lodičky na jehle. Při výběru dbejte na správně zvolenou velikost, předejte tak nechtěným puchýřům a odřeninám.

Sandálky na platformě za 949 Kč.Sandálky na platformě za 949 Kč.

Doplňky

Bižuterie doladí jakýkoliv oděv. A v jakých kouscích vyrazit na večírek? Rozhodně v těch největším. Velké, plné a robustní s kameny různých barev. Řiďte se pravidlem, že jeden velký šperk stačí. Nechcete přeci, aby celkový dojem působil přeplácaně a lacině. Drobnosti jako klíče, doklady a menší obnos peněz schovejte do psaníčka. Tato malá kabelka se dnes nenosí jenom v kombinaci s plesovými šaty. Nestárnoucí kouzlo malého psaníčka se dá obléct i k běžným riflím a vy jej vesele můžete vzít i do práce a to samé večer na párty.

Krátký náhrdelník za 399 Kč a štrasový náhrdelník choker za 349 Kč.Krátký náhrdelník za 399 Kč a štrasový náhrdelník choker za 349 Kč.
Semišové psaníčko ve více barvách za 899 Kč a malá kabelka za 299 Kč.Semišové psaníčko ve více barvách za 899 Kč a malá kabelka za 299 Kč.

Tři dva jedna teď…bavte se!

Foto: H&M

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní peklo, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu