Podzimně-zimní nadílka Almara Soap!

Podzimně-zimní nadílka Almara Soap!

27. listopadu 2016, Almara Soap, ručně vyráběná mýdla, přírodní kosmetika, podzimní nadílka, novinky, Apple Cider, Pumpkin Spice Latte, suchá pleť, ekzém, mastná pleť, akné, tradiční zpracování

Sponzorované odkazy

Almara Soap – tak to jsou ručně vyráběná přírodní mýdla vyrobená tradičními postupy. Pro tuto originální manufakturu je největší inspirací a zdrojem surovin jedinečná česká příroda. Bylinky do mýdel pocházejí ze soukromých zahrádek ve středních Čechách nebo z krásné a čisté horské krajiny Krušných hor. Mýdla jsou vyrobená s láskou, nadšením a pro každý druh pleti. Produkty od Almara Soap ocení zejména lidé se suchou, citlivou a ekzematickou pokožku či mastnou a aknózní, která vyžaduje speciální péči.

Péče o mýdla

Minimální trvanlivost těchto mýdel je jeden rok a to zejména kvůli přírodním olejům, v nich obsažených, které se rychle kazí. Důležitá je rovněž péče o ně. Jelikož se jedná o kvalitní mýdla, která se samozřejmě cenově liší od těch komerčních a glycerinových mýdel, používejte pod ně ideálně mýdlenku ze dřeva či keramiky s odtokovými dírkami či mřížkou a udržujte ji v co nejsušším stavu. Hlídejte, aby nebylo mýdlo položeno ve vodě a tím se zbytečně nerozmáčelo. Díky šetrné péči by vám pak mýdlo mělo vydržet několik týdnů, podle četnosti užívání.

Podzimně zimní nadílka

Pokud vás nějakým způsobem manufaktura Almara Soap zaujala, tak vás zajisté potěším tím, že právě nyní má pro své zákazníky připravené novinky z podzimně-zimní kolekce – dýňové mýdlo Pumpkin Spice Latte a jablečné mýdlo Apple Cider. Mýdla jsou k dostání na oficiálním e-shopu Almarasoap.cz a ve vybraných kamenných obchodech, jejichž seznam naleznete právě na oněch internetových stránkách.

Mýdlo Pumpkin Spice Latte

Toto designové ručně vyráběné mýdlo pro suchou a normální pokožku voní jako dýňový koláč, jenž je právě vytažený z trouby. Někomu jinému může zase vůně připomínat jeho oblíbené dýňové frappucino. Jedno je ale jasné. Vůně Pumpkin Spice Latte je pro každého okouzlující. Mýdlo obsahuje pravé dýňové pyré a mletou skořici, které mu dodali barvu. Vedle toho je ještě obohaceno o vonnou kombinaci krémových ovesných vloček, pomerančové kůry, mléčných karamelek, mandlí a vanilky.

Mýdlo Apple Cider

Druhé mýdlo z podzimní limitované edice Almara Soap se také hodí pro suchou a normální pokožku. Jedná se o šťavnaté mýdlo s vůní svařeného jablečného džusu. Bohatá vůně skořice, muškátového oříšku a hřebíčku je doplněná o autentickou vůni červených českých jablíček. I zde je základem mýdla slunečnicový olej, díky němuž má mýdlo bohatou a jemnou krémovou pěnu.

Zdroj: Almara Soap

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu