Lindex a jejich Even Better Denim

Lindex a jejich Even Better Denim

3. ledna 2017, Lindex, Even Better Denim, recyklovaná bavlna, životní prostředí, příroda, udržitelně získaná bavlna, dámská móda, dětská móda, denim, džíny, rifle

Sponzorované odkazy

Letos v říjnu uvedla společnost Lindex na trh nové styly Even Better Denim, jež obsahují spotřebitelem recyklovanou bavlnu. Jedná se o jeden z dalších velkých kroků této oblíbené značky, které vedou stále více k udržitelnému džínovému oblečení. ,,Even Better Denim“ a jeho styly naleznete jednak u dámského, tak i u dětského sortimentu této módní značky. Dominantním materiálem se zde stává udržitelně získaná bavlna a spotřebitelem recyklovaná bavlna, jenž je získaná v dodavatelském řetězci. Rovněž barvení denimu je mnohem čistější a lépe využívá přírodních zdrojů. Veškeré doplňky na riflích, jako jsou cvoky, knoflíky, zipy, štítky a další, také využívají pozitiv udržitelných alternativ.

Značka Lindex se soustřeďuje na udržitelnější výrobu denimového oblečení již od roku 2014 a od té doby učinila na své cestě značný pokrok. V dnešní době se totiž veškerý denimový sortiment Lindex vyrábí tradičními procesy a z bio bavlny, kdy se spotřebovává o 45% méně vody a o 27% méně energie. Veškerá tato aktivita na poli zachování co nejlepšího životního prostředí dalším generacím se však stále vyvíjí. Lindex hledá neustále inovace a zkoumá nová řešení.

Dámská móda

Džíny pro dámy jsou nyní mnohem lepší pro vás a také pro přírodu. Dámská móda značky Lindex nabízí stylové a moderní kousky, které budete opravdu chtít a to ještě s bonusem toho, že se podílíte na udržitelnosti životního prostředí. V sortimentu značky naleznete denimové kousky s vysokým pasem, s rozšířenými nohavicemi, zkrácené džíny nebo džegíny. Kvalitní výroba a ohled na přírodu nemohou zabránit tomu, abychom mohly stále nosit naše oblíbené tradiční kousky.

Dětská móda

Společnost Lindex myslí také na děti, a proto se udržitelný denim dostává i do sortimentu dětského oblečení. Pro naše nejmenší chceme vždycky to nejlepší, a co může být více než jim dopřát kvalitní oblečení z bio bavlny? Přírodní materiály nám zajistí pohodlné nošení bez jakýchkoli kožních problémů a podobně. Lindex dětem nabízí džegíny, džíny s rovnými nohavicemi, džíny s veselými potisky či z tenčího denimu pro ještě příjemnější nošení.

Zdroj: Lindex

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu