Objevte kouzlo společenské zimní kolekce Orsay!

Objevte kouzlo společenské zimní kolekce Orsay!

18. listopadu 2016, Orsay, zimní kolekce, společenská kolekce, večírek, společenská móda, šaty, sukně, bolerko, topy, krajka, kůže, rukavice, psaníčko, velur, semiš, pouzdrové šaty, krajkové šaty, dlouhé šaty, plesová sezóna

Sponzorované odkazy

​To, na co jsme všichni tak netrpělivě čekali, už je za dveřmi. Na sezónu předvánočních, vánočních a novoročních večírků se nás snaží navnadit společenská móda značky Orsay. Této zimě zde bude vládnout glamour styl, který je doplněn o klasické městské a romantické motivy. Zimní kolekce Orsay vás zaujme svými elegantními návrhy plnými sametu, žakárových vzorů, krajky a kovových ozdob. Barvám budou vládnout odstíny červené, námořnické modré a smaragdové zelené v kombinaci s osvědčenou černou. Z vkusných kousků můžete vybírat šaty, dámské sukně, bolerko, měkké pastelové svetry, krátké bundy nebo okázalé kožešiny.

Společenské šaty

Nejoblíbenějším kouskem v zimní sezóně plné nejrůznějších party a plesů jsou u žen jednoznačně šaty. Značka Orsay se v tuto dobu stává jednou z nejoblíbenějších a do jejích kamenných obchodů zavítá mnohem více zákaznic, než v kterékoli jiné roční době. Společenské šaty jsou tu totiž nedostižné. V aktuální zimní kolekci značka Orsay nabízí šaty dlouhé, pouzdrové, krajkové, s 3/4 rukávy či velurové. Všechny návrhy jsou kouzelné.

Dámská bolerka

Jelikož mnoho šatů a společenských topů jsou na ramínka, občas se hodí i nějaké to bolerko, které si můžete obléknout, pokud vám je náhodou zima. Značka Orsay nabízí ihned několik modelů dámských bolerek a dokonce i jednu elegantní pelerínu, která byla módním hitem v 19. století a dnes nepůsobí vkusně o nic méně. V bolerkách můžete vybírat z jednoduchého černo-barevného s kamínky, s kožešinovým límcem, velurovaného se zapínáním na háček či z eko-kožešiny s mašlí.

Módní doplňky

Žádná z kolekci by se samozřejmě nemohla obejít bez módních doplňků, které jednoznačně patří i k večírkům. Zvlášť potřebná bude hlavně kabelka. Značka Orsay nabízí unikátní psaníčko, které je vyrobeno ihned z několika materiálů a to z hladké eko-kůže, lakované eko-kůže a jemného eko-semiše. Všechny tyto kožené materiály jsou v jednobarevné černé. Psaníčko se zapíná klasicky na cvok na klopě, která je navíc ozdobena kovovou lištou. Pokud by se vám nechtělo psaníčko nosit neustále v ruce, je doplněno o řetízek na rameno. Dalším doplňkem ze společensko-zimní kolekce jsou koženkové rukavice a to buď dlouhé až k loktům, nebo jen do jejich půlky. Hodí se zejména ke kabátům a kožichům s 3/4 rukávem.

Zdroj foto: Orsay

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu