Vánoce již buší na dveře

Vánoce již buší na dveře

30. listopadu 2016, dárky pod stromeček, vánoční dárky, Trendhim.cz, šperky, módní doplňky, náramek, peněženka, opasek, šle, sluneční brýle, dárek pro muže

Ano a to doslova, a dost hlasitě. Počasí tomu odpovídá a pomalu a jistě se měníme z lehce oděných postaviček na obalené a zachumlané siluety. A v obchodech již o vánoce doslova zakopáváte. Jsou prostě všude. Kolekce, stromečky, výzdoba, baňky. V marketech již hrají na vánoční notu.

A co vy? Také již promýšlíte co komu z rodiny, blízkých, přátel a třeba kolegů nadělíte? A máte v tom jasno? Někdy je to skutečný oříšek, obzvláště, když danou osobu málo znáte, nevíte, co by se jí hodilo, anebo dotyčný nemá žádné hobby. To je pak těžké vymyslet cokoli vhodného.

nejlépe se nakupují dárečky dětemnejlépe se nakupují dárečky dětem

Nejlépe se dárky kupují dětem. Možností je až nekonečně mnoho a někdy nám z toho jde hlava kolem. Je opravdu tolik inspirace všude – v obchodech, i v reklamách, hlavně těch televizních. A výběr je opravdu pestrý a rozmanitý. Inspirací mohou být i psaníčka, jež děti píší (či diktují rodičům) pro Ježíška. A hlavní artikly? Mimo akčních hrdinů kreslených pohádek jsou to především a stále panenky pro holčičky a autíčka pro kluky!

u žen je mnoho inspirace na dárky pod stromečeku žen je mnoho inspirace na dárky pod stromeček

Hodně špatně se dárky kupují hlavně mužům. U žen je mnohem více inspirací, nežli u mužů, lze to vyřešit kosmetikou, pěkným kouskem na sebe, něčím praktickým do domácnosti, od drobností až po dárky vyšší hodnoty. Oblíbené jsou pěkné módní doplňky – kabelka, peněženka, botky, šála, čepice, a hodně dnes frčí návleky na ruce a nohy.

pánská kožená taška přes rameno Togo, 2879 Kčpánská kožená taška přes rameno Togo, 2879 Kč

U žen hraje prim především voňavý dárek (parfém, toaletní voda), nějaký šperk, anebo něco praktického do domácnosti (pekárna, ponorný mixér) a starší ročníky ocení i cosi hřejivého (pléd, deka, vyhřívané bačkůrky či podložka). Vítány jsou i bytové dekorace. Ženy rády ladí svůj domov.

kožený náramek s ocelovými detaily; 919 Kčkožený náramek s ocelovými detaily; 919 Kč

Ale u mužů, tam je to mnohem omezenější. I když dnešní doba i u nich nabízí mnohem širší inspiraci, nežli tomu bylo kdysi. Dnešní muži také nepohrdnou kosmetikou, nějakým tím kouskem na sebe, něčím pro radost a své hobby, ale i módní šik doplňky a šperky jim udělají radost.

kožená peněženka Mario; 1049 Kčkožená peněženka Mario; 1049 Kč

Taková taška, peněženka, opasek, nebo kravata, to je dobrý tip. Mohou to však být i potřeby pro holení, opasek, či jehlice do kravaty. Nebo stylové sluneční brýle, a nejen starším ročníkům přijdou vhod šle či apartní bekovka na hlavu, mladší ocení třeba prsten či náramek. Ano i dnešní muži se rádi zdobí.

Uvedené produkty můžete zakoupit v e-shopu www.trendhim.cz.

Zdroj foto: Pixabay.com; Trendhim.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní kabelky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu