Cara Delevigne a kampaň Do You od značky Puma!

Cara Delevigne a kampaň Do You od značky Puma!

26. prosince 2016, Puma, kampaň Do You, ambasadorka Cara Delevigne, Rihanna, Running & Training, Sportstyle, sportovní oblečení, sebevědomí, Nikol Švantnerová, www.puma.com

Sponzorované odkazy

Letos na podzim spustila celosvětově proslulá sportovní značka Puma kampaň nazvanou Do You. Nejen tímto úderným pojmenováním, ale i sortimentem nové kolekce chce Puma vzbudit sebedůvěru u žen na celém světě. Ambasadorkou této kampaně se stala modelka, herečka a aktivistka Cara Delevigne, která se tak připojí k další známé hvězdě Rihanně. Tyto dvě sebevědomé ženy budou nové kampani udávat ten správný směr.

Kampaň Do You

Nebudu se zde pokoušet o doslovné přeložení tohoto anglického sousloví. Jedno je totiž jasné. Kampaň Do You má velice silné poselství, za kterým stojí i sama ambasadorka Cara Delevigne. Jde o to vyburcovat všechny ženy k síle a převzetí odpovědnosti sama za sebe. Je důležité stát si za svým a neměnit se. Kampaň vyzývá k tomu, aby se ženy přijaly takové, jaké opravdu jsou. Do You je tu pro všechny, jelikož každý si v ní najde něco svého. Pokud by byla některá z vás nerozhodná, oblečení a obuv z této kolekce by vám měla dopomoci zvednout hlavu vzhůru. Během prosince se o tom budete moci přesvědčit a to v rámci Running & Training a Sportstyle kolekcí, kdy bude k dostání široký sortiment produktů kampaně Do You.

Proč právě Cara Delevigne?

Značka Puma si vybrala známou herečku a modelku z toho důvodu, že je naprosto dokonalým ztělesněním této kampaně. Je odvážná, nesmlouvavá, vzdorná a vždy si stojí za svým. Proto je vůdčí osobností Do You, kterou mimo ní reprezentují i další silné ženy, jako jsou tanečnice Mimi Staker a Olivie Boisson z New York City Ballet, německé atletky Alexandra Wester a Tatjana Pinto a kubánské volejbalistky Leila Consuelo Ortega Martinez a Lianma Flores Stable. Cara s kolekcí Do You se už nyní objevuje na billboardech, v prodejnách PUMA, u dalších obchodníků a na Puma.com.

Do You v České republice

Za tím, že by se ženy měly naučit říkat důrazné ,,ne“, stojí i Miss České republiky 2015 Nikol Švantnerová, která se stala lokální ambasadorskou této kampaně. Společně s ní se do akce zapojily i další motivované české ženy, kterými jsou dvojnásobná vítězka Blogerky roku v kategorii Lifestyle a spoluzakladatelka Elite Bloggers Tereza Salte a Ivana Marcinová alias DJ IM CYBER.

Zdroj: Puma

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu