Vánoční inspirace s F&F

Vánoční inspirace s F&F

30. listopadu 2016, vánoční, inspirace, F&F, britská módní značka, nová kolekce F&F, večírek, společnost, párty

Sponzorované odkazy

S F&F se už nyní můžete připravit na nadcházející slavnostní večeři, vánoční večírek nebo novoroční ples. Inspirujte se v nové kolekci od F&F. Zpříjemněte si čas nakupováním!

5 kroků k úspěšné vánoční párty

Britská značka F&F pro své fanoušky přináší 5 tipů, se kterými si tentokrát vánoční párty užijete bez stresu.

  • Řiďte se pravidlem, že k vánočnímu období mobil nepatří. Schovejte ho do kabelky nebo ještě lépe do psaníčka, které je pro tuto příležitost vhodnější.
  • Vánoční čas otevírá nové příležitosti k navázání přátelství. Nebraňte se tomu i vy. Prolomte ledy příjemným komplimentem druhé osobě. Pochvalte zajímavý kousek oblečení nebo doplňku.
  • Jste zadaná a obtěžují vás návrhy mužů na baru? Objednejte si dva nápoje. Dotyčnému dáte najevo, že u vás nemá šanci.
  • Ke každé společenské akci patří tanec. Představte si, že vás nikdo nevidí a rozvlňte své tělo. Zbavíte se zábran a stanete se hvězdou parketu.
  • Páté a poslední pravidlo zní: Skončete zábavu v nejlepším.

Outfit na párty

Ponořte se do krásně teplých barviček v podobě luxusní zlaté, sexy třpytivé nebo se zahalte do neotřelého lesku. Zimní sváteční období je vám otevřené ve všech směrech. Nebojte se zariskovat. Buďte za odvážnou lvici či sexy divu. Protože zářit nemusí jen vánoční stromeček…

V čem ve víru vánočních večírků zazáříte vy?V čem ve víru vánočních večírků zazáříte vy?

Je libo stříbrný metalový top bez ramínek či tílko? Vypadá skvěle například s černou minisukní. Druhou variantou, která neomrzí, je klasická bílá košile kombinovatelná s libovolnými kalhotami nebo sukní. V případě sukně sáhněte po té kožené, která je elegantní a šik. Samozřejmostí jsou boty na vysokém podpatku a doplňky v podobě výrazné bižuterie. Drobnosti ukryjte do stylového psaníčka.

Stříbrné metalické tílko a Texturovaná bílá košile za 469 KčStříbrné metalické tílko a Texturovaná bílá košile za 469 Kč
Kožená pouzdrová sukně za 599 Kč a béžová saténová sukně za 669 Kč.Kožená pouzdrová sukně za 599 Kč a béžová saténová sukně za 669 Kč.
Blyštivé stříbrné šaty za 1 599 Kč a flitrované asymetrické šaty za 1 399 Kč.Blyštivé stříbrné šaty za 1 599 Kč a flitrované asymetrické šaty za 1 399 Kč.

Zaměřeno na svetry

Na večírek nemusíte nutně jen v tradičním společenském looku. Zkuste se hravě odvázat v sobím svetru, který pobaví. V zimní kolekci F&F právě nyní najdete bohatý výběr originálních svetrů s vánoční tematikou. Objevte kousky s flitrovanými motivy se Santou, elfími pomocníky a sobem Rudolfem. Jsou hitem zimní sezóny.

Na opravdu povedenou „svetrovou“ reklamu se můžete podívat zde

„Veselé a pohodlné svetry s vánočními motivy tuto sezónu zaručeně potěší i zahřejí.“ Kdy jindy nosit vánoční svetr než právě teď!

Módní značka F&F

Stylová móda od F&F vám přináší radost v České republice od roku 2008. Modely pro jednotlivé kolekce vznikají ve Velké Británii, kde na nich pracuje tým návrhářů s ohledem na nejnovější trendy a aktuální módní vlivy. F&F nabízí módu nejenom pro ženy, na své si zde přijdou i muži a samozřejmě děti (F&F Kids a F&F Baby), dále pak sportovní řadu F&F Active, produkty do domácnosti F&F Home. Vše od F&F můžete zakoupit exkluzivně v sítích obchodních řetězců Tesco. Dámská kolekce je rovněž dostupná v samostatném F&F Store Palladium v Praze nebo v brněnské Olympii.

Šťastné a veselé s F&F!

Foto: F&F

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu