Majors - dobrý tip pod stromeček

Majors - dobrý tip pod stromeček

28. listopadu 2016, Majors, streetwear, brand, styl, mladá značka, Polsko, vánoční tip, dárek, vánoce, triko, tričko, kabát, džíny

Sponzorované odkazy

Nápadů na dárky k vánocům není nikdy dost. Jedním tipem pro vás by mohly být produkty polské značky Majors.

Tento polský streetwearový brand řeší vždy vše jedině u sebe v tuzemsku a produkce módních stylových kousků je založena na vysoké kvalitě materiálů, z nichž jsou zpracovány. Polsko se pomalu stává nejmenovaným králem a rodištěm nových mladistvých značek.

Po jejich Turbokolor, Misbehave, nebo třeba The Hive je tu Majors. Jejich limitované edice pojímají streetwearový styl a patří k mladým a již hodně úspěšným značkám. Zkuste Majors pod stromeček, určitě s ním uděláte mnoho radosti obdarovaným.

Majors Crop TopMajors Crop Top

Majors Crop Top

Pro dámy, dívky a slečny je skvělou volbou pod stromeček Majors Black Crop Top, jež je k mání v černé, olivové a béžové. Triko je sice v krátkém rukávu i krátké délce, ale právě to je záměr. Triko je trendy v kombinaci s dlouhým tričkem podvlečeným pod ním. Má efektní nápis na přední části. Triko je k mání za 750 Kč.

Majors The Life LongsleeveMajors The Life Longsleeve

Majors The Life Longsleeve

Z pánských kousků stojí za pozornost triko Majors The Life Longsleeve, jež je k mání v barvě černé a olivové. Triko má dlouhý rukáv a černé má oranžové nápisy na rukávech, to olivové naopak nápis v černém vyvedení. Tenhle prima kousek potěší každého muže. Můžete jej pořídit za cenu 1190 Kč.

Majors Denim JeansMajors Denim Jeans

Majors Denim Jeans

A u pánů ještě zůstaneme a máme tip na trendovní Majors Denim Jeans. Tyhle světle modré pánské jeans kalhoty mají děravé motivy na kolenou. Jsou šisované, s neobvyklými bočními kapsami na nohavicích, a přijdou na 1 990 Kč.

Majors SMTH CoatMajors SMTH Coat

Majors SMTH Coat

Poslední dámský i pánský tip je aktuálně dokonce ve slevě. Tenhle apartní Majors SMTH kabát je k mání ve stylové růžovém, velbloudím a černém provedení. Materiálem je polyester s příměsí viskózy a stojí 2 680 Kč oproti předchozím 3390 Kč.

Další trendy kousky od Majors hledejte na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu