Krásná pleť s peelingem: Urtekram ví jak na to!

Krásná pleť s peelingem: Urtekram ví jak na to!

24. ledna 2017, Urtekram, kosmetika, bio kosmetika, bez parabenů, netestováno na zvířatech, ekologie, přírodní složky, bez ropných barviv, tělové peelingy, himalájská sůl, hnědý cukr, výživné oleje, regenerace, hydratace

Sponzorované odkazy

Přírodní kosmetika a bio potraviny od značky Urtekram pocházejí z Dánska. Tato oblíbená skandinávská značka působí na trhu již od roku 1972 a za tu dobu si získala již řadu stálých zákazníků. Urtekram se snaží prosadit i u nás a to se velmi daří, obzvlášť v dnešní době, kdy je po produktech BIO původu obrovský zájem. Kosmetika od této značky je bez parabenů a ropných barviv, bez syntetické parfemace a je vyrobena z čistě přírodních složek. Firma si zakládá rovněž na ekologii a vřelému vztahu ke zvířatům. Pro kosmetickou společnost je důležitá úcta ke zvířatům, a proto na nich své výrobky netestuje a nikdy by je ani nenapadlo používat ingredience, které by na nich byly testovány.

Tělové peelingy

Nejžhavější novinkou jsou u značky Urtekram tělové peelingy. Naše pokožka dostává v zimním období dost zabrat a je potřeba, abychom o ni dokázali správně pečovat. Společně s jemnými peelingy docílíte k lepšímu prokrvení kůže a rychlejšímu vylučování toxinů. Peeling je vhodný i při celkově unavené pokožce. Po náročném dni si zaslouží vaše tělo péči. Pro aplikaci peelingu můžete využít například speciální rukavice či masážní pomůcky. Při pravidelném používání peelingu se stane vaše pokožka krásně hebkou.

Peeling brown sugar

Jedním z peelingů, které dánská kosmetická značka nabízí, je tělový peeling brown sugar. Tento produkt se stará o pokožku celého těla a zároveň ji oživuje. Hnědý cukr, který je hlavní složkou je znám pro své hydratační a protizánětlivé účinky. Peeling obsahuje i výživné oleje, díky kterým se kůže regeneruje v každém věku. Například éterický levandulový olej navozuje pocit uvolnění a relaxace.

Růžový tělový peeling

Druhý peeling dostal velice pěkně přízvisko ,,růžový“. Ptáte se proč? Je to z důvodu tohoto roztomilého barevného opojení, kterým se peeling pyšní. Přísadami jsou totiž himálajská sůl, olej z meruňkových jader, brokolice, růžová voda a esenciální olej z pelargonie. Až na nezvyklou přísadu, kterou je brokolice, je název vcelku trefný. Nutno podotknout, že tělový peeling Brown sugar i tělový peeling Růžový Urtekram jsou k dostání na Urtekram.cz za 469 Kč.

Zdroj: Urtekram

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu