Zimní ladění s Bushmanem

Zimní ladění s Bushmanem

29. listopadu 2016, Bushman, dámská móda, zima, zimní, podzim, svetr, triko, mikina, bunda, kalhoty, košile

Sponzorované odkazy

Nalaďte se letos pro chladné dny na volnost a svobodu outdooru. Nalaďte se na Bushman notu. Máme pro vás pár prima tipů na kousky přímo k nakousnutí.

Značka Bushman je značka outdoorového oblečení s příznakem svobodomyslnosti, volnosti, cestování a špetkou dobrodružství v krvi. Jejich oděvy a vybavení dýchá respektem k přírodě, instinktem i rozumem.

triko Bushman Doris a košile Bushman Bahiatriko Bushman Doris a košile Bushman Bahia Triko s dlouhým rukávem Bushman Doris má V výstřih, proužkovaný vzor, přičemž dolní část trika i rukávů je dekorativně zapravená. Je vyrobeno ze stoprocentní bavlny a dvojité pleteniny. Přijde vás na 1199 Kč. Košile Bushman Bahia je nadčasová stylovka v nestárnoucí kostce. Zásluhou bavlny je košile dobře prodyšná a jemný kepr, ze kterého je vyrobena, je lehký a přitom pevný. Kousek má tvarované zadní sedlo zdobené výšivkou. A cena? 1499 Kč.

Bushman má dlouholetou tradici a vznik značky se čítá již na rok 1997, kdy jednomu z cestovatelů došlo, že na cestách je nutné nejen kvalitní vybavení, ale i pohodlné a praktické oblečení. A vytvořil první kolekci značky Bushman čítající jak pánské a dámské oblečení, tak i doplňky.

kalhoty Bushamn Floresta a Bunda Bushman Alenevakalhoty Bushamn Floresta a Bunda Bushman Aleneva Kalhoty Bushman Floresta mají klasický jeansový střih s kontrastním prošitím, jsou vyrobeny z kepru s příměsí elastanu. Rohy zadních kapes jsou zajištěny proti vytržení uzávěrkami a nýty, a přední mají malou kapsu na mince. Pohodlný kousek pro běžné nošení, jež lze krásně nakombinovat s čímkoli, může být váš za 1999 Kč. Bunda Bushman Aleneva je vypodšívkovaná, má praktický stoják, a obojí z ní dělá ideálního adepta do chladného počasí. Vyrobena je z počesaného kepru a v kabátovém střihu se zapínáním na pět knoflíků. V členícím švu má dvě kapsy a na rukávech dekorativní přepnutí. Bunda vyjde na 3599 Kč.

Dnes společnost vlastní mezinárodní ochrannou známku Bushman, má sídlo v Evropě a po celé řadě zemí světa prodejny a obchodní zastoupení. Veškeré produkty jsou vytvořeny s ohledem na životní prostředí, vysoce kvalitní a praktického rázu. Preferovány jsou přírodní materiály jako je bavlna, vlna, len, bambus a kůže, jež je možno v závěru jejich životnosti snadno recyklovat, či zlikvidovat.

svetr Bushman Biorka a mikina Bushman Bonniesvetr Bushman Biorka a mikina Bushman Bonnie Svetr Bushman Biorka je vyroben z bavlny s příměsí vlny. Má copánkový vzor kolem průkrčníku a střih do V. Rukávy a spodní díl svetru jsou zakončeny žebrovou pleteninou, čímž je jištěno, aby se svetr nevytahoval a seděl dobře na těle. Hřejivý kousek vyjde na 1999 Kč. Originální mikina Bushman Bonnie, je se širším stahovacím stojákem a klokaní kapsou na předním dílu. Má členící švy, náplety na rukávech a dolním kraji mikiny, které chrání před vnikáním chladu. Mikina stojí 1899 Kč.

Bushman kousky jsou stylové, díky moderním technologiím zpracované tak, aby měly posílené užitné vlastnosti. Oblečení a doplňky Bushman jsou spolehlivým parťákem do pohody i nepohody kamkoli se vydáte. Značka každoročně dodá světu dvě nové kolekce oděvů a doplňků – pro teplé a chladné období. A právě vybrané kousky pro letošní podzim a zimu jsou dnes zde na tapetě.

Další prima kousky naleznete na Bushmanshop.cz.

Zdroj foto: Bushman

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení, ostatní, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu