Ladíte už vánočně? Zkuste to s Crabtree&Evelyn!

Ladíte už vánočně? Zkuste to s Crabtree&Evelyn!

6. prosince 2016, Crabtree&Evelyn, kosmetika, Vánoce, vánoční sety, dárkové balení, Gardeners, plechové krabičky, Nantucket Briar, dárky pro ženy, dárky pro muže, sprchový gel, krém na ruce, přírodní kosmetika, organický původ, limitovaná edice

Sponzorované odkazy

Vánoce jsou za dveřmi, a pokud jste ještě nevybrali dárek pro své blízké, tak kosmetická společnost Crabtree&Evelyn vám k tomu dává právě nyní možnost. Pro své zákazníky připravila zdobné vánoční sety kosmetiky, které překvapí limitovanou edicí krémů s Vánočním fíkem, Růží a ananasem nebo Kořením Earl Grey. To ale není všechno. Těšit se můžete i na své oblíbené produkty Crabtree&Evelyn připravené speciálně jako dárkové balení. Je nutné podotknout, že kosmetika této anglické společnosti pochází z přírodních surovin a je tedy organického původu.

Vánoční sety Crabtree&Evelyn

Limitovaná edice připravená speciálně pro to, abyste mohli obdarovat o Vánoce všechny, na kterých Vám záleží, se skládá z několika vkusně zabalených sad. Luxusním dárkem pro vaše blízké se může stát set z kolekce Nantucket Briar, který obsahuje sprchový gel, tělové mléko, krém na ruce a porcelánovou ozdoba na stromeček v podobě ptáčka. Zaujmout vás mohou ale i dárkové sady letošní nedávné kolekce Gardeners, které jsou baleny v krásných plechových krabičkách. Ty mohou následně převzít úlohu bytového doplňku v podobě dózy. Designové provedení těchto obalů se totiž náramně povedlo.

Na dárkových baleních je perfektní i to, že se dají mnohem snadněji zabalit do vánočního papíru. Pokud jde ale o vánoční sety Crabtree&Evelyn nemusíte si lámat hlavu ani nad tímto detailem. Mnoho z dárkových balíčků již svým vzezřením připomíná perfektně upravený prezent. Je řeč zejména o krémech na ruce z aktuální limitované edice, které jsou cíleně baleny jako velké hranaté bonbóny.

Mnoho z produktů od značky Crabtree&Evelyn je vhodná i pro pány, ale pokud pátráte po vyloženě mužných vůních, tak nevzdávejte své úsilí. Sortiment vánočních balíčků totiž obsahuje i sadu dvou oblíbených pánských sprchových gelů Moroccan Myrrh a West Indian Lime.

Veškeré produkty najdete a zakoupíte na e-shopu Crabtree&Evelyn či v kamenném obchodě nacházejícím se na zahradě Slovanského domu v Praze.

Zdroj: Crabtree&Evelyn

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu