Emporio Armani na krku?

Emporio Armani na krku?

8. prosince 2016, Emporio Armani, šperky, luxusní šperky, náhrdelníky

Sponzorované odkazy

Možná i vy ještě v rychlosti sháníte dokonalý dárek k Vánocům pro svou drahou polovičku, možná už se v předstihu připravujete na Valentýna. Ať tak či tak, Emporio Armani přichází s novou kolekcí šperků, která vám vytrhne trn z paty. Obsahuje náhrdelníky s klíčkem a srdcem, jež budou dokonalým důkazem vaší lásky a zároveň hodnotným a perfektním dárkem.

Darujte symbol nehynoucí lásky

Klíč a srdce jsou nesmrtelnými symboly lásky a troufám si říct, že se nenajde žena, která by takovýto dar neocenila. Náhrdelníky Emporio Armani s tímto designem jsou zároveň velmi univerzální a poskytují nekonečný prostor k představivosti. Zatímco klíč v nás vyvolává pocit tajemna či třeba i bezpečí, poselství symbolu srdce je zcela jasné a výstižné – láska.

Dokonalé ozdoby Emporio Armani

Aby náhrdelník dokonale padl každé ženě, je k dostání ve třech variantách – zlacený žlutým či růžovým zlatem nebo ocelový. Jeho kvalitu zajišťuje nerezová ocel, dokonalý design pak zdobení v podobě krystalů. Nechybí zapínání na karabinku, potěší i možnost nastavit si délku řetízku na dva různé způsoby. Na srdíčku pak najdeme logo značky Emporio Armani, kterým je orel dívající se doprava. Tyto úchvatné a moderní šperky jsou k dostání v obchodech i na e-shopu Klenoty Aurum.

Minimalismus, který baví

Orel na špercích EA představuje zároveň i symbol skvělého návrháře, který k vytváření úžasného dojmu světového designu přispívá svou tvorbou už neuvěřitelných 40 let. Jeho minimalistické a vždy střízlivé pojetí se nepřejedlo ani po těchto dlouhých letech a stále oslovuje mladé a moderní muže i ženy. Zachovává si nezbytnou kvalitu, příjemný a oblíbený ležérní styl a samozřejmě dokonalou estetiku a luxus korespondující s živým městským jazykem. Přestože Emporio Armani kopíruje hlavní značku, nikdy si nezapomene zachovat svého typického ducha a šperky i hodinky této značky jsou tak vždy zárukou originality.

Foto: Emporio Armani

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu