Připravte se na zimu s Almara Soap!

Připravte se na zimu s Almara Soap!

18. prosince 2016, Almara Soap, ručně vyráběná mýdla, zima, přírodní kosmetika, černé mýdlo, aktivní uhlí, afrodiziakální účinky, Spicy Orange, vánoční mýdlo, manufaktura, vánoční kolekce, novinky, limitovaná kolekce, problematická pleť, ekzémy, akné

Sponzorované odkazy

Manufakturní mýdla vyráběná s láskou a pečlivostí, tak to je filozofie Almara Soap, u kterých nenaleznete žádné prefabrikované suroviny, ale jen tradiční výrobu za studena a čisté rostlinné oleje s vodou a louhem. Mýdlové směsi jsou provoněné přírodními esencemi, vonnými olejemi, bylinkami, kořením a kousky ovoce. S těmito produkty tak objevíte panenskou přírodu, která by vám mohla evokovat samotný ráj.

Ručně vyráběná mýdla od značky Almara Soap přicházejí letos na zimu s několika novinkami. V limitované kolekci mýdel objevíte Ranní sníh a Spicy Orange, černé mýdlo Black As My Soul a extra výživný Vášnivý orient.

Spicy Orange

Přírodní mýdlo pro normální a zralou pleť Spicy Orange je určeno milovníkům čistě přírodní kosmetiky. Jak sám název napovídá, jedná se o mýdlo s pomerančem, které je ovoněné kořením. Za své dokonalé zbarvení vděčí kurkumě a mleté skořici, jež jsou navíc provoněny čistými esencemi badyánu a pomeranče. Jako třešnička na dortu jsou zde plátky pomeranče na ozdobu. To vše v nás probouzí kouzlo Vánoc. Ještě ke všemu mýdlo voní jako perníčky s nádechem pomerančové kůry.

Ranní sníh

Vskutku výstižný název pro designové mýdlo pro normální pokožku. Tento produkt taktéž dokonale navozuje vánoční atmosféru a to tím, že svým vzezřením připomíná čerstvě napadaný sníh. Stejně jako sněhová pokrývka, tak i toto mýdlo by vám mělo dopřát pocit míru a klidu. Vůně je čistá a uklidňující. Připomíná čerstvě vyprané prádlo.

Black As My Soul

A konečně je zde mýdlo pro mastnou a problematickou pleť. Věrní zákazníci obchodu Almara Soap, mezi které se rovněž považuji, již dlouho čekali na černé mýdlo s aktivním uhlím. Jedná se o bezvadný čisticí prostředek, který je ideální pro mastnou, spíše mladší pleť, kterou trápí ucpané póry, komedomy a akné. Je navíc obohaceno o 100% esence z rozmarýnu, díky němuž mýdlo krásně voní.

Vášnivý orient

Poslední novinkou, kterou zima u Almara Soap přinesla, je mýdlo vhodné pro suchou, citlivou a ekzematickou pleť. Tato problematická pokožka potřebuje pořádně promastit, tudíž toto mýdlo kombinuje pět extra výživných olejů – olivový, makadamový, sezamový, mandlový a sojový. Vrchní část mýdla navíc obsahuje růžový jíl, který čistí a zbavuje nečistot, a přitom je velmi šetrný. A název Vášnivý orient je zvolen pouze proto, že je v mýdlu dodaná kombinace silic ylang ylangu a benzoe, které mají afrodiziakální účinky.

Zdroj: Almara Soap

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu