Techtle mechtle Hufu s Trasherem, co spolu mají?

Techtle mechtle Hufu s Trasherem, co spolu mají?

28. prosince 2016,

Sponzorované odkazy

Limitovaná edice značek Huf a Thrasher „Tour De Stoops“ s názvem inspirovaným Tour de France, je ojedinělou aktivitou. A je na světě a v prodeji. Právě v závěru letošního roku.

Limitka HUF x Thrasher. To jsou mikiny, trička, bundy, kšiltovky, čepice, batohy a boty s názvem „Tour De Stoops“. Kolekce, kterou se line černá a zajímavé mentolová barvička, včetně dalších neotřelých odstínů. Mikiny a trička mají motivy francouzské vlajky, bundy jsou v nepromokavé variantě.

Thrasher TDS Crew SocksThrasher TDS Crew Socks

HUF x Thrasher Thrasher TDS Crew Socks jsou vysoké kvalitní ponožky v žlutém provedení s černými all over motivy log. Jsou vyrobeny ze směsi 90% bavlny a 1% elastan. Ponožky vás přijdou na 490 Kč.

HUF

Značku založil Keith Hufnagel, milovník skateboardingu. Chtěl z něj udělat životní styl. A tak otevřel obchod, určený všem stejně zaměřeným jako on. A k tomu založil značku HUF, jež se zabývá výrobou oblečení určeného na skejt. Kultovní kousky z kvalitních materiálů, jež vydrží celodenní tréninky a mají vintage design.

Thrasher TDS Packable BackpackThrasher TDS Packable Backpack

HUF x Thrasher Thrasher TDS Packable Backpack je černý batoh z kolaborace značek HUF x Thrasher s velkým bílým logem na přední kapse. Batoh je zajímavý tím, že jej lze složit do tvaru tašky. Vyjde vás na 1 150 Kč.

Thrasher

Značka je počinem skateboardového magazínu Thrasher, který se dostal lidem milujících skateboard přímo pod kůži. Nebo spíš do jejich šatníku. Neotřelý styl a trendy design je nyní součástí street skateboardového života mnohých.

Thrasher Tour De Stoops Hooded SweatshirtThrasher Tour De Stoops Hooded Sweatshirt

HUF x Thrasher Thrasher Tour De Stoops Hooded Sweatshirt je černá pánská mikina s kapucí a klokaní kapsou s barevnými logy na zádech a hrudi. Mikina je k mání za 2 490 Kč.

Thrasher TDS AnorakThrasher TDS Anorak

HUF x Thrasher Thrasher TDS Anorak je mentolová pánská větrová bunda ze 100% nylonu s kapucí s bílými motivy na zádech a logem na přední části. Větrovka stojí 3 190 Kč.

HUF x Thrasher celou limitovanou edici najdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, pánské oblečení, tašky a batohy a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu