Tipy na vánoční dárky pro ženy a přítelkyně. Vánoční spodní prádlo.

Tipy na vánoční dárky pro ženy a přítelkyně. Vánoční spodní prádlo.

19. prosince 2010, Vánoce 2010, dámské spodní prádlo, Debenhams, Obsessive, Intimissimi, Passion, Victoria's Secret, kalhotky, tanga, župánky, komplety, noční košilky, tipy na vanoční dárky, dárky vánoce 2010. vánoční dárky 2010

Chcete darovat skutečně neobvyklý dárek k Vánocům či si zpříjemnit intimní chvilky s partnerem během vánočních svátků? Pak vyzkoušejte například vánoční sexy prádlo nebo sexy kostýmky předních výrobců spodního prádla. Připraveny jsou pro váš opravdu kouzelné kolekce.

Na stránkách www.astratex.cz si můžete vybrat nejen z úžasných dámských vánočních kostýmů Santa Clause ale také z pánských boxerek, které jsou zdobené vtipnými vánočními obrázky. Astratex.cz nabízí i krásné spodní prádlo bez vánočních motivů, noční košilky a župánky, které můžete dát svému protějšku pod stromeček. Smíte je zakoupit ve speciálních dárkových krabičkách. Astratex.cz myslí také na ty, kteří se mezi škálou spodního prádla na jejich serveru nemohou rozhodnout pro to pravé, či se bojí, že netrefí správnou velikost. Právě pro ty jsou připraveny dárkové šeky v hodnotách od 500–2000,–Kč.

Internetový obchod www.in-obleceni.cz, nabízí též širokou škálu klasického i vánočního spodního prádla. Zakoupit zde můžete dámské vánoční kostýmky od značky Obsessive za příjemné ceny, které se pohybují od 600–1200,–Kč. Pro pány, kteří chtějí neobvykle překvapit svou partnerku na Štědrý večer, in-obleceni.cz nabízí pánská tanga ve tvaru dárečku od značky Passion.

Victoria's Secret

Vánoční kolekce spodního prádla od luxusní značky Victoria's Secret se skutečně vydařila. Spodní prádlo v této kolekci je dělané v klasické vánoční barvě červené většinou v kombinaci s černou. Obě barvy k sobě skvěle padnou, a proto toto spodní prádlo vypadá tak úžasně. Vybrat si můžete z řad kalhotek, tang, podprsenek, erotických nočních košilek, kompletů či sexy převlečků Santa Clause. Toto přepychové spodní prádlo vás ale nevyjde jen tak levně. Komplety Victoria's Secret se pohybují od 1000–3000,–Kč. Podle mne ale není na škodu si za takovou krásu připlatit.

Obsessive

O polské značce Obsessive víme, že je velice provokativní. Stejně taková, jako je sama značka, je i její vánoční kolekce spodního prádla. Značka si pro tuto kolekci vybrala tradiční kombinaci barev červené a bílé, a také povedeně spojila barvy mrazivé modré a bílé. Vybrat si budete moci z různých druhů sexy kompletů a převleků. Využít je budete moci nejen při intimních chvilkách s partnerem, ale odvážnější i například v nočním klubu či na silvestrovské par­ty.

Debenhams

Anglická značka Debenhams, která nabízí široký výběr veškerého zboží, přišla letos s kouzelnou kolekcí vánočního spodního prádla. Kusy z této kolekce hrají všemi barvami červené, občas jsou pak i dozdobeny bílou či černou. Kolekce nabízí krajkové spodní prádlo a saténové košilky. Velikou výhodou je, že je koupíte za velice příhodné ceny, které se pohybují od 500–1000,–Kč. Veliký obchodní dům značky Debenhams najdete například na rohu Václavského náměstí v Praze.

Intimissimi

Pro vánoční kolekci 2010 jedné z nejpřednějších značek spodního prádla Intimissimi pózovala krásná modelka Irina Shayk. S modelkou oblečenou v jednom z vánočních modelů se můžete setkat na bildboardech či reklamních plakátech na tramvajových zastávkách a v metru. Značka Intimissimi reklamami opravdu nešetřila, a proto polonahé tělo Iriny Shayk zdobí v tomhle chladném období téměř celou Prahu.

Zdroje: www.in-obleceni.cz www.astratex.cz www.victoriassecret.com www.obsessive.pl www.debenhams.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu