Bree dárky nejen pro Valentýna

Bree dárky nejen pro Valentýna

19. ledna 2017, dárky na Valentýna, den svatého Valentýna, Valentýn, Bree, módní doplňky, kvalita, dárek, hovězí kůže, potěšení, radost, klíčenka, peněženka, Oviedo, tvar srdce, dárek nejen na Valentýna

Sponzorované odkazy

Valentýn, jako svátek všech zamilovaných, oslavujeme každoročně 14. února. Jedná se o den, kdy mají milující se páry možnost prohloubit svůj vztah ještě více a dát si při tom najevo, jak moc jeden pro druhého znamenají. Tento den je potřeba si udělat co možná nejkrásnější, a proto mnoho z nás svou drahou polovičku obdarovává nejen příjemnými chvilkami. Dárkem se může stát i nějaký prezent, který by už svým vzezřením měl napovědět, jak moc je vám ten druhý milý. Potěšte například klíčenkou s jemným koženým srdíčkem od značky Bree či koženým poutkem s peněženkou.

Přívěšek na klíče

Produkty značky Bree charakterizuje kvalita a s ní spojená trvanlivost. Darujete-li tedy jeden z unikátních valentýnských produktů od této značky, nemůžete prohloupit. Klíčenka ve tvaru srdce z kolekce Oviedo, která zahrnuje i jiné módní doplňky, převzala své pojmenování po jednom městě v severním Španělsku. Tato hravá a tak trošku bláznivá klíčenka přinese nejen zaručené potěšení. Jde totiž zároveň i o přívěšek na klíče a spojení těchto několika kladů se vám správně jeví jako velmi praktické. K dostání je ve dvou barevných provedeních. Volit můžete mezi růžovým či červeným. Obě barvy se skvěle hodí ke tvaru srdce.

Váček na peníze

Dárek, který přinese radost, může být i kožené poutko s peněženkou na zip na karabince. I to je vyrobené z kvalitní hovězí kůže a sloužit může jako malá kapsička, kterou lze připnout ke kabelce nebo k oblečení. Do ní si lze dát peníze, dekorativní kosmetiku, šperky či jiné drobné věci, které je nutné mít stále po ruce. Oproti přívěsku na klíče z kolekce Oviedo se váček na peníze vyrábí ve dvou odlišných barevných variantách a to v modré a oranžové. Nejedná se o tradiční barvy lásky, ale Valentýn nemusí být nutně jen svátkem zamilovaných. Obdarovat lze i své blízké, kterým dárek v tento den vykouzlí úsměv na tváři. Nutno podotknout, že módní doplňky z kolekce Oviedo nemusí být nutně nápadem jen pro Den svatého Valentýna.

Zdroj: Bree

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii doplňky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu