Tous Kolekce Icon Pearl: kabelky a šperky

Tous Kolekce Icon Pearl: kabelky a šperky

17. února 2017, Tous, Icon Pearl, perly, doplňky, luxusní šperky, šperky

Sponzorované odkazy

Na světě je jen pár věcí, které nikdy nevyjdou z módy. Perly mezi ně však rozhodně patří. Jsou nadčasové, stylové a navíc dokonale ozdobí (téměř) jakýkoliv elegantnější outfit. Každou ženu dokáží správně zvolené šperky s perlami proměnit v okouzlující a sebevědomou dámu, která ví, jak vypadat skvěle. Není tedy divu, že jim značka Tous věnovala celou novou kolekci, která nese výmluvný název Icon Pearl.

Ikonické perly v minimalistickém kabátu

Nečekejte honosné perlové náhrdelníky a náramky, kolekce Tous Icon Pearl vsadila na minimalismus, který přináší dokonalou eleganci. Perly zdobí módní šperky nenápadně, ale výsledek vypadá perfektně a stačí k němu často i jedna jediná perla. Můžete si vybrat, zda vám bude lépe slušet stříbro či zlato. Pak už jen zbývá nechat se zlákat krásou náramků, prstýnků a náušnic značky Tous. Náramky jsou zde jemné a něžné, ale i masivnější, takže mohou bez problémů představovat výrazný prvek každého outfitu. Nápadné jsou i náušnice, které kromě perel zdobí i kamínky v širokém barevném spektru a dodávají tak nevšední vzhled. Ve stejném stylu jsou zde k vidění také prstýnky, jež zdobí jedna velká perla a mnoho malých pestrých kamínků.

Pestré módní doplňky

Nová kolekce Tous přináší i nepřehlédnutelné zářivé doplňky. Najdeme v ní třpytivá psaníčka v trendy „krabicovém“ tvaru, která nám budou dokonalým společníkem na každém večírku i plese. Nechybí ani další módní hit nové sezóny, kterým jsou stylové ruksaky. Zvolit můžete decentní variantu ve vínovém tónu, nebo barvami hrající ruksak, jenž bude skvělou volbou pro jarní sezónu. Chybět však nemohou ani pro ženy nejdůležitější doplňky – kabelky. Značka Tous se rozhodla pro odvážné i klasičtější barevné kombinace. Elegantní outfit podtrhne kabelka v černo-vínové či černo-hořčicové variantě v různých velikostech od menších cross body kabelek až po velké shoppery. K ležérnějšímu looku pak skvěle padnou kabelky s vícebarevným potiskem.

Foto: Tous

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu