Valentýn s designovými mýdly Bella Rose a Nordic Day

Valentýn s designovými mýdly Bella Rose a Nordic Day

9. února 2017, mýdla, designová mýdla, Nordic Day, Bella Rose, Valentýn, dárky na Valentýna

Sponzorované odkazy

Zatímco někteří tráví Valentýn v romantickém duchu v obležení rudých růží, zamilovaných dárečků a sladkých slovíček, pro jiné tento den nic výjimečného nepředstavuje. Ať už patříte do kterékoliv skupiny, zajisté rádi čas od času uděláte své drahé polovičce radost a potěšíte ji alespoň malou drobností. Krásným tipem na dárek i pro jiné příležitosti, než je svátek všech zamilovaných, jsou designová mýdla z Francie či Skotska, jež najdeme v nabídce e-shopů Bella Rose a Nordic Day.

The Scottish fine soaps

Mýdla v překrásných designových kovových krabičkách se vzkazem můžete jako dárek zakoupit v e-shopu Bella Rose. O jejich výrobu se stará rodinná firma The Scottish fine soaps, která již od roku 1974 rozdává radost prostřednictvím produktů, jež hýčkají tělo i mysl. Jsou vyráběny z těch nejlepších surovin a s jejich pomocí můžete nejen pečovat o svou pokožku, ale díky jejich krásné vůni se můžete kdykoliv poddat dokonalé relaxaci. Mýdla této značky budou zkrátka tím pravým dárkem pro vaši lásku, který navíc nezruinuje vaši peněženku. Seženete je totiž za 194 Kč.

Compagnie de Provence

Dalším tipem na valentýnský dáreček v podobě mýdla jsou produkty z Francie, konkrétně od značky Compagnie de Provence. Ta začala svůj příběh v roce 1990 ve francouzské Marseille, kde se dvojice přátel rozhodla oživit legendární kostku mýdla Marseille, jež v celém regionu zaujímá významné místo v jeho kulturním a průmyslovém dědictví. Tato mýdla osloví především tím, že jsou vyrobena z rostlinných olejů a také podle tradičních receptur, jež produktům dodávají historický nádech. Kromě toho jsou také hydratační a zabraňují vysušování, takže s nimi zabodujete i v chladnějším počasí, kdy naše pokožka potřebuje pořádné vyživení. Mýdla, ale i další kosmetiku značky Compagnie de Provence, najdete v e-shopu Nordic Day. Mýdla, která se mohou chlubit také dokonale propracovaným designem, zde najdete za velmi příznivou cenu 122 Kč.

Foto: Bella Rose, Nordic Day

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu