Voňavý Valentýn s Louis Vuitton!

Voňavý Valentýn s Louis Vuitton!

11. února 2017, Matière Noire, Rose des Vents, parfémy, Louis Vuitton, Valentýn, dárky k Valentýnovi, dárek pro ženu, unisexový parfém, Jacques Cavallier Belletrud, vůně, růže, kůže, maliny

Sponzorované odkazy

Po roce je tu opět svátek všech zamilovaných – Valentýn. V tento den oslavují nejen partnerské dvojice, ale všichni lidé na světě, kteří ve své blízkosti mají někoho, koho mají rádi a on má rád je. Svou lásku k tomu druhému vyjadřujeme v tento den nejrůznějšími způsoby. Povětšinou milovanou osobu obdarujeme něčím pěkným, čímž mu chceme jednak vyjádřit svou náklonnost, ale chceme mu rovněž udělat i radost. Valentýnský dárek musí být tedy výjimečný.

Všechny požadavky splňují tolik oblíbené parfémy. Mistr parfumér značky Louis Vuitton Jacques Cavallier Belletrud vytvořil ihned dvě vůně, které jsou ideální jako dárek na svátek Svatého Valentýna. Jedním z nich je lehký parfém Rose des Vents a druhým je unisexový Matière Noire, který je jako obrazem vašeho temnějšího já.

Rose des Vents

V parfému Rose des Vents chtěl Jacques Cavallier Belletrud vytvořit dojem okvětních lístků růže nesených větrem. Proto si vybral mimořádné trio růží. Například Centifolia absolue je velice ojedinělá surovina, kterou vůně obsahuje. Jedná se o extrakt z provensálské růže vzniklý pomocí oxidu uhličitého. Žádná jiná značka tuto surovinu nemá – je exkluzivně vyrobena pro Louis Vuitton. Dalšími přísadami jsou parou extrahovaná růžová esence a esence z vonné bulharské růže.

Matière Noire

Parfém Matière Noire by se dal přímo označit za jakýsi kaleidoskop vůní. Jacques Cavallier Belletrud chtěl v tomto případě přetvořit vlastnosti světla v nádherný parfém. Byl nadšen tím, jak světlo osvětluje vše, co mu leží v cestě. Jeho inspirace přišla zrovna v tu chvíli, když navštívil kožedělné dílny značky Louis Vuitton, kdy viděl mistra, jak z kusu kůže malinové barvy vyrábí luxusní kabelku. Při tvorbě parfému použil exkluzivní vonnou esenci z kůže, kterou používá značka Louis Vuitton k výrobě svých produktů a čínské bílé květiny s trochu meruňkovou vůní. Tento dvojí drahokam je vsazen do prstenu, který tvoří kosatec a šafrán. Tato kombinace tónů umocňuje ušlechtilost kůže. V konečné fázi vše podtrhávají ještě ne zcela zralé maliny. Poněkud netradiční spojení, ale věřte nebo ne. Kůže a maliny si padly ihned do náruče, jakoby to byli dva milenci.

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu