Připravte se na léto! Pořiďte si kultovní dřeváky se slevou!

Připravte se na léto! Pořiďte si kultovní dřeváky se slevou!

5. března 2017, Swedish Hasbeens, dřeváky, kultovní dřeváky, eco, fairtrade, handmade, ruční práce, kůže, olšové dřevo, lipové dřevo, gumová podrážka, kvalita, léto 2017, sleva 35%, Nila, NILAstore, www.nila.cz

Sponzorované odkazy

Kultovní švédská značka Swedish Hasbeens se zrodila v létě roku 2006, kdy ve staré továrně našla Emy Blixt tři stovky barevných dřeváků. Zjistila, že se jedná o originály, které pocházejí ze 70. let. Byla jimi tolik uchvácená, že podle nich začala vyrábět nové modely. Značka funguje již před deset let a stále se drží hesla ,,lepší boty pro lepší svět“. Zásadou značky je vytříbený výběr kvalitních a odolných materiálů. Hledí i na ekologickou a etickou stránku výroby. Dřeváky a jejich komponenty se vyrábějí ručně ve vybraných evropských továrnách s dlouholetou tradicí. Filozofie této severoevropské značky se zalíbila prodejní galerii a internetovému obchodu Nila natolik, že jí zařadila do svého sortimentu a vy si tak můžete zakoupit kultovní dřeváky Swedish Hasbeens v NILAstore v ulici Korunní 91 v Praze na Vinohradech či na www.nila.cz.

V obchodech Nila naleznete ihned několik modelů dřeváků od švédské značky. Jsou to dřeváky Cross Strap, Ornament, Lacy a Krillan. Liší se barvou a střihem kožených pásků, ale všechny mají svůj podpatek vyrobený z lipového a olšového dřeva s gumovou podrážkou. Lipové dřevo je měkké a lehké, dobře opracovatelné, vysoce ceněné řezbáři. Používá se rovněž k výrobě hudebních nástrojů, zdobeného nábytku i k další řezbářské práci. S olšovým dřevem se také velmi dobře pracuje. Využívá se zejména v sochařství, k výrobě zemědělského náčiní, sportovních pomůcek a v Čechách také ke zhotovování našich tradičních českých dřeváků.

Na léto se můžete připravit už nyní a vsaďte se, že vás v kultovních dřevácích nikdo nepřehlédne. Dokonce i Sarah Jessica Parker vyměnila své Manolo Blahniky za zaručené pohodlí a boho styl. Není se čemu divit. Vy máte navíc to štěstí, že dřeváky Swedish Hasbeens můžete nyní nakoupit na Nila s 35% slevou. Ceny těchto unikátních bot se tedy pohybují od 1 944,– Kč až k 3 497,– Kč. Sleva se tedy vyplatí o to více.

Zdroj: Nila

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu