Adidas by Rita Ora

Adidas by Rita Ora

3. února 2017, adidas by Rita Ora, Deconstruction, variabilita, barevnost

Sponzorované odkazy

I v tomto sychravém a nepříliš optimistickém období se tvoří a prezentuje. Vyjímkou není ani značka adidas, která ve spolupráci s bristkou zpěvačkou Rita Ora dodala do adidas concept stores a na adidas.com kolekci adidas by Rita Ora Deconstruction.

Je to vždy o kreativitě, flexibilnosti a značné míře schopnosti adaptace. A tak i po více než dvouleté spolupráci adidas Originals a Rity Ory její kolekce nepřestávají překvapovat – nápaditostí, stylem, originalitou a v neposlední řadě její pestrobarevností. Využití barev je pro Ritu Ora už jaksi puncem jejích kolekcí.

Deconstruction

Kolekce dostala výstižný název – Deconstruction. A obsahuje fascinující hru s liniemi a nápaditou paletu barev, přičemž je o vrstevní a hrou s ním. Každý outfit tak lze proměňovat na další a další zcela nové a unikátní.

Neotřelá a odvážná kombinace a kombinovatelnost je pro Ritu Oru specifická, stejně jako zmíněná barevnost jejích kolekcí. Variabilita jednolitých částí, které se střídají s hravými zvířecími potisky, hvězdami a pruhy, dávají vzpomenout na heslo Rity Ory „Banned from Normal“, tj. vyřazen ze všednosti.

A mimo samotného oblečení jsouk mání i nová provedení obuvi adidas Originals, konkrétně adidas Superstar, adidas Tubular a adidas ZX Flux.

Zdroj: foto adidas

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, módní značky a návrháři, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu